Kies voor gemak en kwaliteit

Graszoden online bestellen

Ga jij binnenkort een nieuw gazon aanleggen? Ga dan voor het mooiste Drentse gras en bestel je graszoden online bij Topgazon! Wij bezorgen je bestelling met het grootste gemak in heel Nederland.

Graszoden bestellen

Waarom graszoden online kopen?

Graszoden zijn een kwetsbaar goed: zodra ze afgestoken zijn, wil je ze eigenlijk zo snel mogelijk weer in de aarde plaatsen. Grasplanten gedijen nu eenmaal het beste in de vaste grond! Waarom zou je je graszoden dan online kopen? Simpel: omdat je dan voor de beste kwaliteit graszoden kunt kiezen, tegen een scherpe prijs. En het transport kan ook nog eens volledig voor je verzorgd worden!

Bij Topgazon lever je door je graszoden online te bestellen nooit in op kwaliteit. Omdat we onze graszoden pas lastminute afsteken en ze voldoende tijd geven om te groeien, levert het transportproces geen schade op. Zo kies je dus altijd voor de gezondste graszoden, vers van Drentse bodem!

Profiteer van staffelkortingen

Wil je een grote hoeveelheid graszoden online kopen? Grote afnemers krijgen bij Topgazon extra veel voordeel! Plaats je complete bestelling in één keer, dan profiteer je van kortingen tot wel 20%. Dát is nog eens voordelig graszoden online bestellen!

Vanaf 150 m² -5%
Vanaf 350 m² -10%
Vanaf 550 m² -15%
Vanaf 750 m² -20%

Graszoden online bestellen: zo werkt het

Graszoden online kopen is bij Topgazon een kwestie van een paar minuten. Een paar muisklikken en klaar ben je! Wij maken het bestellen van je graszoden graag eenvoudig, zodat jij je energie straks kunt steken in het leggen van je gras.

Bestel direct Verschil tussen graszoden

Zo gaat graszoden online bestellen in zijn werk:

graszoden leveren

Bezorging op de stoep

Onze flexibele bezorgdienst maakt graszoden online bestellen nóg makkelijker. Voor de bezorging hoef je namelijk helemaal niet thuis te zijn! We vervoeren de graszoden op pallets: deze kunnen we bij aflevering gewoon bij je op de stoep zetten. Geen contactpersoon nodig!

graszoden online

Afhalen in Drenthe ook mogelijk

Bestel je je graszoden graag online, maar vervoer ze je liever zelf? Slim, met eigen vervoer bespaar je vaak op de transportkosten. En wij helpen je graag kosten besparen! Als je jouw graszoden online bestelt, kun je ze altijd komen ophalen bij ons in Nooitgedacht. Plaats je bestelling online, vink ‘Afhalen in Nooitgedacht’ aan, dan zorgen wij dat de graszoden op de gewenste tijd voor je klaar liggen!

Graszoden online: jouw review

Graszoden online bestellen krijgt van klanten een uitstekende review. Wij zijn heel trots dat we hen aan een mooie, groene grasmat hebben kunnen helpen! Nog niet helemaal overtuigd over graszoden online bestellen? We laten onze klanten graag aan het woord met hun graszoden online review.

topgazon reviews(s)

“Top service, top zoden en top bezorging!”

De Top in topgazon klopt helemaal. Top service, Top graszoden en Top bezorging!! Met name de communicatie is fantastisch verlopen, die mag wat mij betreft ook wel 6 sterren krijgen. Tweede foto is van anderhalve week na het leggen!

– Jurien Bosman

“Topgazon is voor mij een topbedrijf”

Gemakkelijk bestellen. Wordt keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gras is prima. Alle benodigde informatie over grondbewerking, aanleggen en onderhoud van het gazon staat uitgebreid op de website. Topgazon is voor mij een topbedrijf. Een aanrader!

– Siebo Mollema

“Goede kwaliteit graszoden”

Werd snel en volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit graszoden, mooi vol! Had geen track en trace ontvangen na verzending, maar kreeg binnen enkele minuten antwoord op mijn mails, uitstekende klantenservice.

– Marieke Heikens

review(s)

“Volgens afspraak geleverd”

Goede ervaring met Topgazon! Eerst geen T&T-code ontvangen, maar na een berichtje via Whatsapp bleek dit per vervoerder te verschillen. Men kon alsnog (binnen een kwartier) een indicatie van de aankomsttijd geven. De graszoden werden volgens afspraak geleverd. Zoden zelf zijn van een prima kwaliteit.

– Joost Miljoen

“Uitstekende kwaliteit & service”

Gras is van prima kwaliteit, niet geel en niks gescheurd. Topgazon heeft zelfs meegeholpen met inladen. Nog tips meegekregen ook!

– Marcel Dubois

reviews

“Mooie groene grasmat”

De nieuwe graszoden werden op de juiste dag en tijdstip geleverd. Het aanleggen van de nieuwe graszoden was wel even een klus maar is goed zelf te doen. Aangezien ik via de website de “graszoden leggen pdf” heb gedownload en uitgeprint. Na het nieuwe gazon te hebben gelegd, heb ik de bijgeleverde gazonmest erover heen gestrooid, het drie weken goed verzorgd en laten groeien. Het eindresultaat is een mooie groene grasmat.

– Sander Schokker

Makkelijk leggen met onze praktische tips

Nadat je je graszoden online hebt besteld, laten we je natuurlijk niet helemaal aan je lot over. Bij Topgazon vind je online tal van handleidingen, die je helpen om van jouw nieuwe gazon een groot succes te maken! Van graszoden leggen tot maaien en verticuteren: alles staat tot in de puntjes beschreven in onze handleidingen.

Advies nodig over het bestellen van jouw grasmat?

Wil je graag één van onze medewerkers spreken voor je jouw graszoden online gaat bestellen? Bij Topgazon zijn we altijd bereikbaar voor vrijblijvend advies. We beantwoorden graag je vragen, of je ze nu telefonisch of via e-mail wilt stellen!

Contact opnemen