Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Graszoden Groningen

 Nieuw gazon bestellen vanuit Groningen? Wil je vanuit Groningen de mooiste graszoden bestellen? Dit kan eenvoudig en snel bij de Drentse graszodenkweker  Topgazon uit Nooitgedacht (in de buurt van Assen). Topgazon levert al tien jaar graszoden aan tevreden klanten uit Groningen. De Drentse graszoden zijn van de allerhoogste kwaliteit die wereldwijd beschikbaar is en wordt daarom door de gehele Benelux maar ook (ver) daarbuiten geëxporteerd.

Doe mij het beste gras Ik ben milieubewust

In Groningen thuisbezorgd

Dankzij onze transporteur worden de graszoden ook gemakkelijk in Groningen bezorgd. Je kan hier bekijken wat onze bezorging naar Groningen gaat kosten. Daarnaast hebben wij een track en trace systeem beschikbaar, zodat je de status van jouw bestelling kunt volgen. Wil je zeker zijn van een goede ondergrond voor de graszoden in uw tuin in Groningen? Bestel dan meteen de aanlegbemesting mee.

Bezorgkosten naar Groningen

Beste kwaliteit graszoden

Topgazon levert alleen de beste kwaliteit graszoden aan onze klanten in Groningen voor een voordelige prijs. Daarom worden bij ons de graszoden op natuurlijk wijze de tijd gegund om uit te groeien tot een prachtig product. Daarbij zorgen wij voor een ecologisch verantwoorde omgang met de omgeving, door de graszoden op organische wijze te onderhouden. Zo ben je in Groningen altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en milieuverantwoord product.

Bestel graszoden in Groningen

Als u een volle, rijpe en stevige graszoden wilt in uw tuin in Groningen, dan kunt u de Premium Speelgazon graszoden afnemen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze Natuur graszoden. Deze prachtige graszoden hebben minimaal een jaar op onze kweekvelden gelegen. U kunt er voor kiezen de graszoden zelf te leggen of te laten leggen in uw tuin in Groningen. Dit is afhankelijk van uw wensen, wij adviseren u graag! Op onze website is de “handleiding graszoden leggen” beschikbaar. Erg handig om stap voor stap door te nemen. Neem voor onze graszoden en onderhoudsproducten een kijkje in onze online graszoden shop. Heeft u vragen? Kijk dan telefonisch contact met ons op, wij helpen onze klanten uit Groningen graag! Wilt u direct online graszoden bestellen? Of lees meer over graszoden kopen.