Een prachtige, groene grasmat

Snel een stralend gazon met de graszoden van Topgazon

Dat wil iedereen toch wel in zijn achtertuin? Helaas houden de aanleg en een gazon onderhouden veel mensen tegen om zelf een gazon aan te leggen. Terwijl het zo makkelijk kan zijn! Met de graszoden van Topgazon heb je binnen no time een gazon waar anderen alleen maar van dromen. Ontdek de mogelijkheden!

Direct bestellen

Waarom een gazon een goede optie is voor jouw tuin

Twijfel je of een gazon wel iets voor jou is? Tegenwoordig is een gazon aanleggen en onderhouden een stuk gemakkelijker geworden. Door gebruik te maken van graszoden hoeft je niet oefenloos te wachten tot je je tuin weer kunt betreden, en heb je direct een prachtig groen uitzicht. Uitrollen, aandrukken en klaar ben je! Je gazon onderhouden is vandaag de dag bovendien ook een stuk eenvoudiger dankzij robotmaaiers en andere handige hightech apparatuur.

Gezond gras ziet er niet alleen veel aantrekkelijker uit dan kleurloze tegels, het bevordert ook nog eens de flora en fauna bij jou in de buurt en het brengt verkoeling op warme dagen. Een gazon kan water beter vasthouden en houdt de bodem daarmee lekker koel!

Welke functies kan een gazon hebben?

Er bestaan vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een gazon aan te leggen. Bijvoorbeeld om een mooi groen element toe te voegen aan hun tuin, maar ook om een plek aan te leggen waar kinderen of dieren lekker op kunnen ravotten. En sport je graag? Dan biedt een grasveld een natuurlijke, schokdempende ondergrond, waar je vele sporten op kunt uitoefenen. Zomaar in je eigen achtertuin!

gazon

Snel en voordelig een gazon aanleggen met graszoden

Wil je graag een mooie grasmat in je tuin, maar is het gazon aanleggen iets waar je tegenop ziet? Met graszoden is dit klusje zó gepiept. Ideaal voor de beginnende tuinder! Graszoden zijn plaggen met volgroeide grasplanten, die je makkelijk kunt vervoeren en in een handomdraai gelegd hebt in je eigen tuin.

Bij Topgazon zorgen we dat je graszoden mooi sterk en volgroeid zijn, voordat we ze voor je afsteken. Zo kunnen ze veilig de oversteek maken naar jouw tuin! Wij bewijzen bovendien dat het werken met graszoden niet duur hoeft te zijn.

Kies uit verschillende soorten graszoden

Bij Topgazon bestel je altijd graszoden die bij het gebruik van jouw tuin én bij je budget passen. Wij geven onze klanten graag de keuze!

Werk je met een beperkt budget en wil je gewoon groen gras? Dan zijn onze Speelgazon graszoden perfect voor jou. Wil je een premium kwaliteit graszoden die wat langer de tijd hebben om op volle sterkte te komen? Bestel dan de Premium graszoden. En het milieu voor jou belangrijk, en wil je gras op een 100% natuurlijke manier gegroeid is? Ga dan voor onze Natuurzoden!

Speelgazon graszoden

engels raaigras
Bestel nu

Premium graszoden

turf grass
Bestel nu

Ecologische graszoden

turf-rolls
Bestel nu
gazon onderhouden

Je grasmat groen en gezond houden

Als je grasmat eenmaal ligt, is het de kunst om het het hele jaar groen en gezond te houden. Je gazon onderhouden hoeft echter niet ingewikkeld te zijn! Met behulp van onze praktische handleidingen lees je precies hoe je iedere klus uitvoert. En wil je een overzicht van de verschillende stadia van je gazon onderhouden, overzichtelijk weergegeven per seizoen? Download dan onze gras kalender!

Onze handleidingen Graskalender

Topgazon weet wat jouw gazon nodig heeft

Naast de mooiste graszoden bestel je bij Topgazon alles om je gras in optima forma te houden. Bestel bij ons bijvoorbeeld ook je organische gazonmest en geef je grasveld van tijd tot tijd wat extra voeding! Onze DCM gazonbemesting is puur natuur en wordt makkelijk door je grasmat opgenomen.

Bestel gazonmest