Het gazon van Topgazon zorgt voor de perfecte grasmat

Een gazon is in vele tuinen een belangrijk onderdeel. Dit is in het verleden echter niet altijd het geval geweest. Pas met de (grootschalige) intrede van de landschappelijke tuininrichting stijl rond de 18e eeuw is het sterk opgekomen als rustplek of plek om op te ravotten. Daarnaast biedt een gras gazon ook een goed contrast met de omliggende (bloemen)tuin. Hoe u uw gazon ook inricht, Topgazon kan voor de beste graszoden zorgen. Of u daarom een gazon wilt om vooral naar te kijken (een kijkgazon), of om in te spelen (een speelgazon), voor elke toepassing kunt u bij ons geschikte graszoden afnemen.

Als u een gazon aan wilt leggen, kunt u voor twee opties kiezen. De eerste is inzaaien met goede graszaden en wachten op een goed resultaat. De tweede optie is graszoden bestellen en deze zelf leggen of aan laten leggen. Het zelf inzaaien van een nieuwe grasveld kost erg veel tijd en de kans op een minder goed resultaat is groter dan wanneer u graszoden besteld. Bovendien duurt het erg lang voordat u uw gazon in gebruik kunt nemen. Wilt u daarom verzekerd zijn van een prachtige grasmat en hier al snel gebruik van kunnen maken, dan is het bestellen van graszoden een goede keuze. Topgazon levert u twee verschillende graszoden die beide zeer geschikt zijn om een schitterend gazon mee aan te (laten) leggen.

Graszoden van Speelgazon en Premium Speelgazon kwaliteit

Topgazon levert al 10 jaar een bijdrage aan de uitstekende (wereldwijde) reputatie van Drentse graszoden. Hoewel Engeland bekend staat als het land met de mooiste gazons, wordt in Nederland (Drenthe) het beste gras gekweekt. Topgazon doet dit op organische wijze. De Premium graszoden en de Natuur graszoden zijn daarbij van de hoogste kwaliteit graszoden die u kunt wensen voor uw nieuwe grasveld. Deze graszoden hebben namelijk meer dan een jaar op onze kweekvelden de tijd gehad om uit te groeien tot een stevige en volle grasmat. Hoewel de Speelgazon graszoden ook erg geschikt zijn om een mooi gazon mee aan te leggen, hebben deze net iets minder lang gelegen. Neem een kijkje in de Topgazon webshop voor graszoden en alle benodigde (organische) onderhoudsartikelen voor uw grasveld.