Nieuwe graszoden

nieuwe graszodenNieuwe graszoden; Wanneer uw oude gazon er beschadigd bij ligt en vol onkruid en mos is komen te zitten, kan het verstandig zijn het te verwijderen en nieuwe graszoden te bestellen. In dit geval kunt u het beste uw oude graszoden verwijderen door ze af te steken en uit te graven. U kunt het ook eerst doodspuiten met round-up, maar dit is aanzienlijk schadelijker voor het milieu en daarom niet aan te raden. Wanneer u uw graszoden heeft verwijderd, is het verstandig om uw grond om te spitten en te ontdoen van puin en andere harde resten. Hiervoor kunt u een hark/spit of bij grote oppervlakten een frees gebruiken. Voordat u graszoden bestelt, kunt u gebruik maken van de gratis bodemservice van Topgazon. Door ons een grondmonster te sturen, kunnen wij analyseren hoe uw grond ervoor staat. Zo weet u zeker dat uw nieuwe graszoden op een geschikte ondergrond komen te liggen.

Bij Topgazon voordelig nieuw gras bestellen. De graszoden kunt u op verschillende plekken bestellen zoals bij tuincentra en of direct van graskwekers. Het beste is om nieuwe graszoden direct bij de graskweker te bestellen, aangezien ze hier vaak voordeliger zijn en u (bij Topgazon) uitgebreid geadviseerd kunt worden. Bovendien kunt u gebruik maken van de hierboven beschreven gratis bodemservice en eenvoudig op onze site de ‘handleiding graszoden leggen’ raadplegen. Nieuwe Speelgazon kwaliteit graszoden kunt u eenvoudig bij Topgazon bestellen. Liever het premium speelgazon? Deze graszoden zijn ideaal voor bijvoorbeeld sportvelden. Met onze natuurzoden is een speel- of siergazon van natuurlijke kwaliteit te realiseren. Onze graszoden zijn geschikt voor zowel sier- als speelgazons en worden organisch gekweekt. Bij ons bent u dus aan het goede adres wanneer u nieuw gazon wilt.

Nieuwe graszoden kopen

Alles voor het onderhouden van uw nieuwe zoden is in onze online winkel te vinden. Wanneer u nieuwe graszoden bestelt, wilt u vervolgens ook lange tijd kunnen genieten van een prachtig gazon. Hiervoor is het nodig dat u af en toe bekalkt en plantenvoeding toedient. Topgazon verkoopt organische plantenvoeding om hierin tegemoet te komen. Met dit uitgekiende product blijven uw nieuwe graszoden zeker in topconditie! Kijk eens in onze online winkel voor ons volledige productoverzicht. Om direct online nieuwe graszoden bestellen? Of lees meer over graszoden kopen