Topgazon graszoden: de juiste dikte

Ben je op zoek naar graszoden met een perfecte dikte? Je bestelt ze eenvoudig online in onze webshop. De zoden zijn dik genoeg om ruimte te bieden voor de wortels van de grasplantjes en dun genoeg om ze efficiënt te kunnen vervoeren. Heb je specifieke wensen wat de dikte van je graszoden betreft? Neem dan gerust contact met ons op.

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW
 19,50 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

De beste dikte graszoden

Al onze graszoden worden machinaal van onze Drentse kweekvelden gesneden. Hierdoor kunnen we de dikte van de graszoden perfect bepalen. We houden hierbij onder andere rekening met de wortels. Voor zowel onze Speel-, Premium– als Natuurzoden moet hier genoeg ruimte voor zijn.

Daarnaast moet de graszode ook niet té dik worden. Waarom niet? Omdat we ze dan nog eenvoudig op kunnen rollen en goed kunnen vervoeren. We hanteren nu een dikte voor de graszoden waardoor er maar liefst 50 m2 aan graszoden op één pallet past!

Voor elk gazon geschikt

Onze graszoden zijn voor elk gazon geschikt. Of je nu een speel- of siergazon wilt aanleggen met onze graszoden, voor elke toepassing hebben onze graszoden de juiste dikte.

Door het aanschaffen van graszoden kun je bovendien binnen korte tijd genieten van je aangelegde gazon! Kom je bestelling afhalen bij onze kwekerij in Nooitgedacht óf maak gebruik van onze bezorgservice.

Lees meer over afhalen en bezorgen

Liever blokzoden?

In sommige gevallen zijn dikke blokzoden wenselijk (met een dikte van 5 centimeter). Deze zijn bij ons op aanvraag te bestellen. Ben jij hierin geïnteresseerd?

Neem contact met ons op