De unieke service van Topgazon

Laat je graszoden leveren op jouw manier

Is je tuin toe aan een nieuw gazon? Bij Topgazon kunnen we je de beste graszoden leveren, op de manier die bij je past. Makkelijk te leggen: direct een fantastische groene grasmat in je tuin!

Bestel direct Vergelijk onze graszoden

De beste graszoden leveren: dat is waar we het voor doen

Graszoden leveren van de beste kwaliteit. Dat is onze drijvende kracht bij Topgazon! Met onze kennis van land- en akkerbouw weten we precies hoe we jouw grasplanten vol en sterk kunnen laten groeien, en op welke manier we ze het beste kunnen afsteken. We gebruiken geen plastic netten: het gras krijgt bij ons de tijd om zelf uit te groeien tot een mooie, gezonde grasmat. Zo doen we dat in Drenthe!

Kies jouw favoriete soort graszoden

speelgazon graszoden

vanaf €2,16 per m²

Bestel nu Bestel nu
premium graszoden

vanaf €2,32 per m²

Bestel nu Bestel nu
ecologische graszoden

vanaf €2,72 per m²

Bestel nu Bestel nu

Vandaag besteld = morgen in de tuin!

Door onze slimme werkwijze kunnen we graszoden die vandaag besteld worden, vaak al de volgende dag leveren. Graszoden laten leveren hoeft echt niet zo lang te duren: wij bewijzen het elke dag weer! Door onze uitgebreide service wordt zelfs graszoden leveren op zaterdag mogelijk.

Wil je morgen met je graszoden aan de slag? Zorg dan dat je bestelling voor 12:00 uur ‘s middags bij ons binnen is. Dan kan je bestelling nog mee met de vracht voor morgen! Je krijgt een track & trace toegestuurd, zodat je precies weet wanneer je de vrachtwagen kunt verwachten.

graszoden leveren

Graszoden laten leveren in heel Nederland (en daarbuiten)

Uniek aan onze service is dat we jouw graszoden bij jou op de stoep kunnen afleveren, waar in Nederland je ook woont. Zelfs in delen van België kun je als consument online bij ons bestellen! De enige uitzondering zijn de Nederlandse Waddeneilanden: we hebben geen vervoersdienst die per schip kan bezorgen. Verder zijn alle regio’s en provincies binnen ons bereik!

Benieuwd wat het kost om graszoden bij jou thuis te laten leveren? Bekijk voor een volledig en actueel overzicht van onze bezorgkosten onze pagina ‘Bezorging’.

Bezorging

Graszoden leveren hoe het jou uitkomt

Graszoden leveren is wat we doen bij Topgazon: door onze jarenlange ervaring hebben we alles al een keer meegemaakt, en kunnen we feilloos inspelen op jouw wensen als klant. We hebben onze levermogelijkheden daarom af kunnen afstemmen op de voorkeuren van onze klanten: zoveel mensen, zoveel wensen! Bij ons kies je zelf of je graszoden wil laten leveren, op de stoep wil laten bezorgen of ze zelf liever afhaalt bij ons in Drenthe.

1) Je graszoden laten leveren

Wil je jouw graszoden laten leveren? Dit regelen we met het grootste plezier voor je. Tegen betaalbare bezorgkosten! De graszoden worden opgerold tot compacte, handzame rollen, op een pallet gepakt, en met een vrachtwagen bij je afgeleverd.

Optie: graszoden leveren op de stoep

Ben je niet thuis op het bezorgmoment? Helemaal geen probleem! We kunnen je graszoden contactloos leveren en ze gewoon bij je op de stoep plaatsen.

2) Je graszoden afhalen

Heb je zelf goed vervoer en wil je bezorgkosten besparen? Je kunt je graszoden natuurlijk ook afhalen bij onze kwekerij in Nooitgedacht. Plaats van tevoren wel een bestelling, dan kunnen we de graszoden op tijd voor je afsteken en klaarleggen. Bij je online bestelling kun je de optie ‘Afhalen’ aanvinken en je gewenste afhaalmoment inplannen.

Bestel direct

Wanneer laat je je graszoden leveren?

Graszoden kunnen in principe het hele jaar door worden gelegd. Daarom kunnen wij je nagenoeg het hele jaar de beste graszoden leveren! De beste tijd om graszoden te leggen is tussen maart en november, maar nooit bij hevige vorst of regen. Dat staken we tijdelijk de oogst; dit omdat we bij deze omstandigheden de graszoden niet goed kunnen afsteken.

Graszoden leggen in het voorjaar heeft als voordeel dat er dan meer licht in je tuin is, en planten in het najaar heeft als voordeel dat de grasplanten dan juist in een periode komen waarin de nadruk op wortelontwikkeling valt, en minder op het blad. Ideaal dus voor een goede aanhechting in de tuin, en snelle hergroei van het grasblad zelf!

graszoden laten leveren

Onze bezorgtijden

Op bijna iedere doordeweekse dag kunnen we onze graszoden bij je afleveren. Doordeweeks zijn onze bezorgdagen van dinsdag tot en met vrijdag, en ook kunnen we graszoden leveren op zaterdag! Wil je lekker op tijd aan de bak? Tegen een kleine vergoeding kunnen we je graszoden zelfs al voor 10 uur ‘s morgens bij je afleveren. Of voor de lunch!

Graszoden leveren op zaterdag

Heb jij doordeweeks een drukke baan en wil je jouw nieuwe gazon in het weekend leggen? Graszoden leveren op zaterdag is voor ons geen enkel probleem! We bezorgen wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag, en jij kiest bij het bestellen wanneer het jou uitkomt. Wil je dat we je graszoden leveren op zaterdag, zorg er dan voor dat je je bestelling vóór vrijdag 12:00 uur geplaatst hebt. Zo geef je ons de tijd om je graszoden vers voor je af te steken!

Nog een bonus: graszoden leveren op zaterdag kan ook als je zelf nog op pad bent! We kunnen bij Topgazon namelijk contactloos leveren. Dan plaatsen we ze gewoon bij je op de stoep!

Bekijk de mogelijkheden voor levering

Na het graszoden leveren

Na het graszoden leveren is het van het grootste belang dat je graszoden binnen 24 uur uitgerold worden en weer in de grond komen te liggen. Zo blijven ze groen en gezond! Je wil je graszoden natuurlijk wel op de juiste manier plaatsen, zodat je gazon er straks stralend bij komt te liggen.

Precies daarom hebben we bij Topgazon praktische handleidingen voor je klaarstaan, waarmee je graszoden makkelijk aan kunt leggen. Maar ook het latere onderhoud, zoals grasmaaien, je gras sproeien, verticuteren en nog veel meer, leggen we je stap voor stap aan je uit.

Graszoden leggen

In deze handleiding vertellen we stap voor stap wat je moet doen om [...]

Gazon bemesten

Een gazon heeft meer nodig dan water alleen om uit te groeien tot [...]

Wat kosten graszoden?

Voor je graszoden gaat leggen, wil je natuurlijk wel weten waar je budgettechnisch [...]

Graszoden leveren voor de zakelijke markt

Ben je als professional veel met gras bezig en ben je op zoek naar een betrouwbare graskweker die het hele jaar door kan graszoden kan leveren? Voor hoveniers en groenbedrijven is Topgazon de ideale partner. Profiteer van extra scherpe prijzen en andere voordelen en meld je direct aan als zakelijke klant!

Zakelijke klant worden