Graszoden leveren

Wij leveren de beste graszoden van Nederland. Aangezien u direct bij de graszodenteler koopt, bent u verzekerd van een goedkope graszodenprijs. Door uw nieuwe gazon online te bestellen kunt u kiezen voor meerdere leveropties. Hiervoor vragen wij wel een meerprijs, dit omdat wij uw graszoden transport uitbesteden aan een professioneel transportbedrijf.

Graszoden bezorgen bij u thuis of op locatie, gemakkelijk uw nieuwe graszoden bij u thuis te laten bezorgen. Dat kan via de graszoden bezorgservice van Topgazon. De graszoden die u bij ons koopt. Als de graszoden zijn gelost blijft het pallet achter op de locatie. Op deze pallet zit geen statiegeld, is ideaal om er bandhout van te maken (mits u de spijkers eruit haalt). Op deze website kunt u overzichtelijke zien hoe uzelf graszoden kunt leggen. U kunt ten aller tijden uw bestelde gazon zelf komen ophalen, toch raden wij het bezorgen aan. En is zeker aan te raden als u meer dan 25 m² graszoden wilt gaan vervoeren. Indien u graszoden bezorgd wilt hebben, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren te bestellen, zo krijgt u ze vers van het land gesneden.

Graszoden leveren en bezorgen

Onze graszoden worden op enorme akkers gekweekt en zijn bijna het hele seizoen verkrijgbaar. Zeer hoogwaardige grassoorten dat zich binnen 12 maanden tot een dichte, sterke grasmat vormt. Deze is ideaal voor uw nieuwe gazon in de tuin. Of als sportgazon wat voor ieder sportveld geschikt is. Een optimale verzorging met lucht, water en meststoffen zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit graszoden verkopen. Voor de ‘oogst’ wordt het gazon op 1,5 tot 2,0 centimeter lengte gemaaid, zodat het grootste deel van de wortellaag in stand blijft. En zo het gras, staat te springen om weer te gaan groeien. Voor het transport wordt het gras in 2,5 meter lange repen van 40 centimeter breed gesneden, die dan worden opgerold tot rolgazon. Omdat het gras leeft, kan het bij transport te warm worden en verdrogen, maar ook verrotten. Het is dan ook zeker van belangrijk dat het zo snel mogelijk bij u als groene grasmat in de tuin komt te liggen.

Wanneer kunt u graszoden leggen

Graszoden kunnen in principe het hele jaar door worden gelegd. De beste tijd om graszoden te leggen is echter tussen Maart en November, maar nooit bij hevige vorst of regen. Graszoden leggen in het voorjaar heeft als voordeel dat u dan meer licht in uw tuin hebt. Graszoden leggen in het najaar heeft als voordeel dat de grasplanten dan juist in een periode komen waarin de nadruk op wortelontwikkeling valt en minder op het blad. Ideaal dus voor goed aanslaan bij u in de tuin en snelle hergroei van het grasblad zelf. Graszoden groeien vanaf 6 graden Celsius, kunnen alleen niet door een bevroren ondergrond in de winter bezorgt worden.

Het fabeltje “Schaduw Graszoden”

Zo krijgen wij steeds vaker de vraag of er ook “Schaduwgazon” verkocht wordt. Volgens de meesten onder u zouden dit graszoden moeten zijn, die goed in een schaduwrijke omgeving blijven groeien. En ondanks de schaduw toch nog een mooie groene kleur blijven behouden. Zo zien wij dat er inderdaad online graszoden aanbieders zijn die dit “Schaduw gazon” daadwerkelijk aanbieden. Toch vragen wij ons dan af waar dit soort graszoden vandaan komen? Wellicht bij u uit de donkere kelder? Maar zeer zeker niet bij ons van het land, waar de zonnige buitenlucht dus voldoende licht brengt, om u te kunnen voorzien van een nieuwe grasmat. Zo kunnen wij graszoden bezorgen door heel Nederland tegen een betaalbare transportprijs. Uw graszoden zullen door een professioneel graszoden transportbedrijf worden gebracht. Zodat u snel kunt genieten van een nieuw rustgevend stukje groen in uw eigen tuin. Kunt u hier online uw graszoden bestellen.