Goed gras hoeft niet duur te zijn

De beste graszoden prijs

Kwaliteitsgras is natuurlijk belangrijk als je een nieuw gazon gaat aanleggen, maar niet tegen iedere prijs. Bij Topgazon bewijzen we dat je altijd topkwaliteit gras kunt aanschaffen tegen een scherpe graszoden prijs!

Bestel direct Prijs graszoden per m2

De prijs van graszoden vs. de kwaliteit

Bij Topgazon kunnen we de prijs van graszoden laag houden, omdat we slim werken met een klein team en beperkte middelen. Daar heeft de kwaliteit van je gras niets onder te lijden! Sterker nog: de tijd die we de graszoden geven, maakt de graszoden vol en sterk, zonder dat we plastic netten hoeven te gebruiken.

Prijs graszoden per m2

speelgazon graszoden

vanaf €2,16 per m²

Bestel nu Bestel nu
premium graszoden

vanaf €2,32 per m²

Bestel nu Bestel nu
ecologische graszoden

vanaf €2,72 per m²

Bestel nu Bestel nu
graszoden prijs

De prijs van graszoden over de jaren

Bij veel graskwekers zien we dat de prijs van graszoden per m2 stevig stijgt over de afgelopen jaren. De oplopende kosten voor personeel, brandstoffen en machines spelen de meeste kwekers parten, en ze zien geen andere manier om het hoofd boven water te houden dan de prijsstijgingen door te berekenen aan de klant. Een ontwikkeling die we bij Topgazon met lede ogen aanzien.

Wij kiezen ervoor om slimmer te werken, waardoor we met ons hechte team een steeds groter wordende klantenkring kunnen bedienen. In ons familiebedrijf hoeven we de graszoden prijs niet te verhogen, omdat we weten wat we doen. We gebruiken die ervaring om jou nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn!

Hoe houden we de graszoden prijs zo laag?

Wat graszoden kosten, wordt grotendeels bepaald door vraag en aanbod. Natuurlijk speelt de kwaliteit van het gras ook mee, maar de beschikbaarheid is de grootste bepalende factor in de prijs van graszoden. Omdat we bij Topgazon ruim 700.000 m2 tot onze beschikking hebben, is er altijd genoeg gras beschikbaar voor iedereen! En omdat we het in eigen beheer groeien, afsteken en vervoeren, kunnen we de graszoden prijs altijd laag houden voor onze klanten.

Andere graszoden kosten

Naast de graszoden prijs zelf heb je natuurlijk ook nog andere kosten waar je rekening mee moet houden als je nieuwe graszoden gaat leggen. We helpen je graag om een realistische begroting te maken voor de aanleg van jouw nieuwe gazon! Aan wat voor andere graszoden kosten moet je dan zoal denken?

  • De bezorging (of benzine voor je eigen vervoer)
  • Extra tuinaarde voor de aanleg
  • Gazonwals (of de huur ervan)

Hulp nodig bij bestellen?

Nu je de aantrekkelijke graszoden prijs van Topgazon weet, heb je misschien nog een vraag over onze soorten graszoden, of de aanleg ervan voor je gaat bestellen. Wat voor hulp je ook nodig hebt: stel je vraag gewoon aan onze grasexperts! We staan je graag te woord.

Neem contact op