Wij leveren in Amsterdam

Wil jij graszoden kopen in Amsterdam en omstreken? Dan is het vaak zoeken naar een goede aanbieder, die je mooie graszoden tegen een goede prijs kan leveren. Topgazon kan je helpen! Vanuit Drenthe leveren we gezonde, groene graszoden door heel Nederland, tegen bijzonder scherpe prijzen. Ook als je graszoden wil kopen in Amsterdam ben je dus bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons aanbod graszoden en onze uitgebreide service!

Hulp & advies
Groene Drentse graszoden

Voor ieder gazon de beste keuze

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken

Gewoon goed gras tegen een goede prijs

Wil je graszoden kopen in Amsterdam, dan wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen. Kwaliteit is belangrijk, maar niet tegen de absurde prijzen die sommige kwekers vragen. Goed nieuws: Topgazon staat bekend om zijn scherpe prijzen! Over de jaren zijn we lekker nuchter gebleven in onze prijzen: we rekenen niet meer dan strikt nodig om je van het mooiste gras te voorzien. Zo wordt graszoden kopen in Amsterdam een zorgeloze ervaring!

gras maaien

Levering

Op handige rollen geleverd

Onze graszoden worden rechtstreeks van het land afgestoken in matten van 250 cm lang, 40 cm breed en 1,5 cm dik, en worden opgerold tot compacte grasrollen. Hierdoor kunnen we eenvoudig vervoeren, en kunnen we ze op compacte pallets bij je afleveren. Als je graszoden wilt kopen in Amsterdam, heb je vast geen oneindige ruimte! Bij Topgazon houden we daar graag rekening mee.

  • Stroken van 250 x 40 x 1,5 cm
  • Netjes en compact opgerold
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Overal te plaatsen

Check onze bezorgtarieven

Bij Topgazon zijn we er graag transparant over wat je graszoden gaan kosten. De zoden zelf, maar natuurlijk ook de bezorging ervan. Wil je graszoden kopen in Amsterdam, dan kun je ervoor kiezen om de zoden af te halen in Drenthe, maar je kunt ook gebruik maken van onze voordelige bezorgservice. Benieuwd wat dat je zou kosten? Check de tarieven direct online!

Tarieven bezorgservice

Praktische adviezen en handleidingen

Word je klant bij ons, dan stopt onze dienstverlening niet bij de levering van je graszoden. We willen graag dat je het maximale uit jouw grasmat kunt halen! Of je nu graszoden wilt kopen in Amsterdam of in andere delen van Nederland: we helpen je graag op weg met onze praktische handleidingen. En kom je er niet uit? Dan staan we natuurlijk altijd paraat met persoonlijk advies!

Bekijk onze handleidingen Persoonlijk advies
Ervaringen graszoden kopen Amsterdam

Wat onze klanten over ons zeggen

Wil je weten wat andere klanten voor ervaringen hebben met graszoden kopen in Amsterdam?
Topgazon verzamelde hun reviews voor onze bezorgdienst. En die zijn onverdeeld positief!

“Gemakkelijk bestellen, op tijd bezorgd!”

Gemakkelijk bestellen. Wordt keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gras is prima. Alle benodigde informatie over grondbewerking, aanleggen en onderhoud van het gazon staat uitgebreid op de website. Topgazon is voor mij een topbedrijf. Een aanrader!

– Siebo Mollema

“Mooie graszoden”

Mooie graszoden, zijn prima aangeslagen voor een prachtig egaal grasveld. Levering keurig volgens afspraak.

– Ingrid Schoen

“Uitstekende kwaliteit en levering”

Keurig volgens planning geleverd en nu een week later (met een beetje mazzel qua weer; zon, regen, zon, regen) ligt het gras er al heel mooi bij. We zijn erg tevreden en komen zeker terug

– Edith

Ook voor de zakelijke klant

Wil je als hovenier graszoden kopen in Amsterdam? Ook dan kun je terecht bij Topgazon! Als zakelijke klant profiteer je van extra voordelen en extra scherpe prijzen. Ideaal als je regelmatig graszoden moet bestellen voor jouw klanten. Trouwe klanten die onze passie voor gras delen, kunnen bij ons rekenen op extra voordeel!

Meld je aan als zakelijke klant

Jouw adres voor graszoden in Amsterdam

Voor jouw graszoden in Amsterdam ben je bij Topgazon aan het juiste adres. Maar heb je vragen over onze dienstverlening, of over onze verschillende soorten gras? Neem dan gerust contact met ons op! Ook als je advies nodig hebt bij het aanleggen van je graszoden staan we graag voor je klaar. We zijn maar een telefoontje of een mailtje van je verwijderd!