Dicht bij huis!

Wil je graszoden kopen in Drenthe? Dan vind je dicht bij huis vaak de graszoden van de beste kwaliteit. Wij Drenten staan nu eenmaal bekend om onze akkers vol oergezond en sterk gras! Topgazon is op en top Drents en levert vanuit Nooitgedacht de mooiste graszoden in heel Drenthe. Of je nu in Exloo, Zwinderen, Gasselte of Nieuw-Weerdinge woont: wij bezorgen de beste graszoden bij je thuis. Of haal ze extra voordelig bij ons af!

Hulp & advies
Graszoden Drenthe

Voor ieder gazon het juiste type gras

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken

De mooiste graszoden van de provincie

Bij Topgazon leveren we premium en natuur graszoden in de hele provincie Drenthe. Of je nu in Aalden, Assen, Eelde, Hoogeveen, Emmen, Coevorden, Vledder of Emmer-Compascuum woont, de Premium Speelgazon of Natuurkwaliteit graszoden zullen schitterend in jouw tuin in Drenthe staan! Het verschil zit hem in de tijd en aandacht die we in onze graszoden steken: ze krijgen bij ons ruim de tijd om uit te groeien tot een gezonde grasmat. Dan pas gaan we ze afsteken en leveren we ze bij jou thuis!

gras maaien

Levering

Op rol geleverd

Door onze graszoden per strook van 250 cm lengte af te steken, kunnen we ze eenvoudig voor je oprollen tot een compacte grasrol. Hiervan passen er meerdere op een pallet: ook grotere bestelling kunnen we zo eenvoudig vervoeren en bij je afleveren! Ook over het transport van onze graszoden in Drenthe is dus nagedacht.

  • Stroken van 250 x 40 x 1,5 cm
  • Netjes en compact opgerold
  • Eenvoudig zelf te vervoeren
  • Bezorging op pallet ook mogelijk

Graszoden kopen in Drenthe zoals jij het wil

Bij Topgazon is graszoden kopen in Drenthe kopen een fluitje van een cent. Wij bewijzen dat een hoge kwaliteit graszoden niet duur hoeft te zijn! Maak gebruik van onze voordelige bezorgservice en laat de grasrollen op een pallet bij je afleveren. En wil je extra besparen? Rij dan naar Nooitgedacht en vervoer je graszoden zelf binnen Drenthe! Bij Topgazon kan je graszoden kopen in Drenthe zoals jij dat wil.

Meer over bezorgen en afhalen
Voordelen van graszoden leggen
De beste graszoden van Nederland

Het geheim van onze graszoden

Drenthe is de provincie die in Nederland en ver daarbuiten bekend staat vanwege de hoge kwaliteit graszoden die er gekweekt worden. Het ambacht gras kweken staat nog hoog in het vaandel in Drenthe en dat is te merken aan de uitstekende kwaliteit grasmatten die er vandaan komen. Topgazon levert hieraan al 10 jaar een bijdrage door graszoden te leveren van de hoogste kwaliteit.

De graszoden krijgen in deze Drentse bodem alle tijd om uit te groeien tot stevige en volle grasmatten. Daarnaast wordt alles op organische wijze onderhouden en zodoende wordt er rekening gehouden met het milieu.

Praktische handleidingen

Als je al je graszoden in Drenthe hebt en de juiste gazonmest, kan het nog zijn dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het leggen of onderhouden van je grasmat. Ook dat begrijpen we maar al te goed bij Topgazon. Precies daarom hebben we voor elk stadium een praktische handleiding online gezet. Handige stappenplannen, waarin we je precies uitleggen hoe je graszoden legt, je gazon bemest of verticuteert. Kortom: alles wat je moet weten voor een stralende grasmat!

Bekijk onze handleidingen Persoonlijk advies
Klanten over onze graszoden in Drenthe

Wat onze klanten over ons zeggen

“Gemakkelijk en snel te bestellen”

Gemakkelijk en snel te bestellen. Kon het zo ophalen volgens afspraak en nu hebben wij weer een mooi grasveld! Ga hier zeker nog een keer bestellen voor de voortuin.

– Roy Koch

“Helemaal blij”

Prachtig fris en groen gras! Ecologisch gekweekt past helemaal in mijn straatje. Mijn zandbak is omgetoverd tot een mooi gazonnetje.

– Marieke

“Volle grasmat al na 3 weken”

Ca. 3 weken geleden de natuurzoden geleverd gekregen, grasmatten vormden na het leggen snel een geheel en ons gazon is nu na 3 weken ook al ontzettend vol. Super tevreden mee!

– Kayleigh Kef

Als hovenier graszoden kopen in Drenthe

Meld je dan aan als zakelijke klant. Zo profiteer je van extra scherpe tarieven en vele andere voordelen! Wij maken het mensen met dezelfde passie voor gras graag makkelijk om graszoden in Drenthe te bestellen. Zo kun jij aan jouw klanten de kwaliteit graszoden leveren die ze van je verwachten als professional!

Meld je aan als zakelijke klant

Meer weten?

Heb je een vraag voor onze kwekers, of wil je meer weten over onze bezorgdienst, afhaalservice of andere dienstverlening? We beantwoorden met liefde iedere vraag die je maar hebt over onze graszoden uit Drenthe. Neem gerust contact met ons op!