Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Grasrollen

Het gras wordt door Topgazon bij je bezorgd in grasrollen. Per pallet kan er op die manier 60m² gras bij je worden afgeleverd. Eén rol gras is 250 centimeter lang en 40 centimeter breed en zijn eenvoudig (zelf) aan te leggen in je gazon door ze naast elkaar uit te rollen. Ben je benieuwd hoe je dat gemakkelijk kunt doen? Lees dan onze volledige online ‘handleiding graszoden leggen’. Daarin wordt haarfijn uitgelegd hoe je het beste de grond kunt behandelen voor je de rollen gras uitrolt.

Topkwaliteit zonder plastic netten

Sommige verkopers van graszoden garanderen de stevigheid van hun grasmatten door er plastic netten in te verwerken. Dit zorgt ervoor dat ze snel kunnen oogsten. Maar een rol gras groeit pas mooi vol als je hem langere tijd ongestoord op het veld laat groeien! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de negatieve impact op het milieu die plastic netten hebben. Bij ons mag je rol gras tegen een jaar onbezorgd groeien, voordat hij wordt afgestoken. En plastic netten? Die komen er bij ons niet in!

graszode

Rol gras kopen

Al de bestellingen die wij binnenkrijgen op het gebied van grasrollen laten wij door de graszoden transporteur bezorgen. Wij werken al jaren goed samen met deze transportpartner. Wil je zelf je rol gras en/of andere onderhoudsproducten komen ophalen, dan is dit ook geen enkel probleem. Zorg er wel voor dat je geschikt vervoer beschikbaar heeft om onveilige situaties en boetes te voorkomen.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Topgazon ben je aan het juiste adres voor de grasrollen van de hoogste kwaliteit. Wil jij één rol gras of meerdere grasrollen kopen en zeker weten dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten? Dan is Topgazon altijd de beste keuze. Dankzij de combinatie van een uitstekende kwaliteit én zeer scherpe prijzen, geniet je bij ons bovendien van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Advies op maat

Twijfel je over de juiste keuzes op het gebied van een rol gras kopen en het aanschaffen van organische onderhoudsproducten? Heb je toch nog een aantal vragen over de eerder genoemde handleiding? Neem dan gerust contact met ons op! Voor al je vragen met betrekking tot één van de producten uit onze webshop, kun je altijd bij onze medewerkers terecht.

Bestel je rol gras naar keuze

Neem een kijkje in onze online graszoden shop en bestel de rol gras naar uw keuze. Niet alleen voor grasrollen, ook voor allerlei organische onderhoudsproducten zit je goed met ons uitgebreide assortiment. Bij Topgazon ben je aan het goede adres voor alle benodigdheden voor een prachtig (top)gazon!

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken