Sportgazon kopen

sportgazonSportgazon; Een gazon heeft in vele gevallen een visuele functie en bestaat vaak uit een frequent kort gemaaid, verzorgd uitziend grasveld. Er zijn echter ook gazons die regelmatig belopen of bespeeld worden, deze gazons noemt men een speel- of sportgazon. Een sportgazon noemt men zo omdat het regelmatig wordt belopen of bespeeld. En beter ingezaaid worden met minder kwetsbare grassen zoals Veldbeemdgras of Engels raaigras. Deze grassoorten (in ons geval in combinatie met Roodzwenkgras) zijn dan ook opgenomen in het speel- of sportgraszoden graszaadmengsel van Topgazon. Hoewel wij niet specifiek sportgras verkopen, liggen onze graszoden die geschikt zijn voor een speel- of sportgras wel op voetbalvelden en op andere terreinen die intensief gebruikt worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden in uw situatie door ons een mail te sturen of te bellen. Onze contactgegevens staan op de contactpagina.

De allerbeste en groenste sportgraszoden kopen? U kunt bij ons al een Premium kwaliteit sport / speelgazon voordelig afnemen. Deze graszoden leveren wij in rollen van 2,5 meter lengte bij 0,4 meter breedte. Deze graszoden hebben nog langer (minimaal een jaar) op onze kweekvelden gelegen en zijn hierdoor nog voller en steviger. Alle graszoden zijn zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen gekweekt. Hierdoor neemt u altijd een natuurlijk stevig sport / speelgazon bij ons af. Wilt u zeker weten dat uw tuingrond geschikt is voor onze graszoden? Dan kunt u gebruik maken van onze kosteloze bodemservice! Op de contactpagina kunt u het adres vinden waar u uw grondmonster naartoe kunt sturen. Wij analyseren het vervolgens en brengen aan u een analyserapport uit. Zo bent u verzekerd van een perfecte ondergrond van uw gazon!

Sportgazon bestellen

Een kant en klare nieuwe sportgraszoden bestellen? Alles voor het onderhouden van uw sport / speelgazon in onze online gazon shop. Wij leveren graag de perfecte onderhoudsproducten voor uw sport / speelgazon, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Daarom hebben wij samen met een partner zelf organische plantenvoeding ontwikkeld en op de markt gebracht. Deze producten bestaan uit natuurlijke bestanddelen die snel en effectief worden opgenomen door uw nieuwe gazon. Kijk in onze online gazon winkel voor deze scherp geprijsde artikelen.