Graszoden bezorgservice

Graszoden laten bezorgen is wel zo makkelijk. Het bespaart je het in- en uitladen van een aanhanger, als je die al tot je beschikking hebt, én het scheelt veel tijd als je niet in de buurt woont. Daarom bezorgen we onze graszoden gewoon bij je thuis!*

*M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Graszoden bezorgen
Bestel je je graszoden voor 12:00 uur? Dan bezorgen we ze de volgende dag al! Je kunt ook zelf een bezorgdatum kiezen. We bezorgen de hele dag door. Zeker in het voorjaar hebben we een ruim tijdvak om alle bestellingen zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. Houd er dus rekening mee dat we vroeg op de stoep kunnen staan.

Je ontvangt altijd een mailtje van de transporteur met een gepland tijdvak op de dag van levering. Heb je niks ontvangen? Neem dan altijd even contact met ons op, dan geven je zo snel mogelijk een indicatie van de levertijd.

Kosten graszoden bezorgen

De bezorgkosten zijn afhankelijk van je woonplaats en het aantal pallets dat je bestelt. Hoe meer vierkante meters gras je bestelt, hoe meer pallets er nodig zijn. Wel wordt de prijs per pallet goedkoper. Woon je binnen een straal van 50 km om Rolde? Ook dan krijg je uiteraard flinke korting op de kosten voor het bezorgen van je graszoden!

Bekijk onze huidige bezorgkosten

Handig vervoerd

Heb je een groot oppervlak graszoden nodig? Geen probleem! We bezorgen onze graszoden altijd per m², in rollen van 250 cm lang en 40 cm breed. Hierdoor zijn ze gemakkelijk uit te rollen en naast elkaar te leggen. Op een pallet passen 60 van deze rollen. Zo kunnen wij vele honderden vierkante meters in één rit bezorgen. We maken hierbij geen gebruik van plastic netten.

Toch graszoden afhalen?

Mocht je dichtbij onze vestiging in Nooitgedacht (in de buurt van Assen en Borger) wonen dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling zelf af te halen. Zorg er dan wel voor dat je geschikt vervoer hebt om boetes en onveilige situaties te voorkomen. Je kunt het beste een afspraak met ons maken wanneer je de graszoden komt ophalen. Dit doe je eenvoudig in het bestelproces.

Neem contact op

Heb je vragen over de bezorging van jouw graszoden? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord!

Neem contact op