Waarin verschillen onze soorten graszoden van elkaar?

Het verschil tussen onze graszoden

Bij Topgazon heb je de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten graszoden. Alle graszoden komen voort uit hetzelfde hoogwaardige graszaadmengsel, maar de tijd die het krijgt om te groeien verschilt per soort, net als de behandeling die het gras krijgt. Wat de verschillen zijn, leggen we graag aan je uit! Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor je gaat bestellen.

Direct bestellen

Waar zit het belangrijkste verschil in?

Of je nu voor Speelgazon graszoden, Premium graszoden of Ecologische graszoden kiest: alle graszoden worden ingezaaid met hetzelfde type kwaliteitsgraszaad. De manier waarop we vervolgens binnen onze kwekerij met de graszoden omgaan, maakt het uiteindelijke verschil in kwaliteit! Zo krijgt de ene soort langer om te groeien, en werken we bij de andere grassoort weer 100% ecologisch: met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en met organisch verkregen meststoffen.

Welke factoren maken het belangrijkste verschil tussen de verschillende soorten graszoden?

Welke graszoden kun je bestellen?

speelgazon graszoden

Speelgazon graszoden

vanaf €2,16 per m²

Bestel nu Bestel nu
premium graszoden

Premium graszoden

vanaf €2,32 per m²

Bestel nu Bestel nu
ecologische graszoden

Ecologische graszoden

vanaf €2,72 per m²

Bestel nu Bestel nu

Wat al onze graszoden gemeen hebben

Natuurlijk zijn er naast verschillen ook veel overeenkomsten tussen onze graszoden. Zo zijn ze allemaal met liefde en aandacht gekweekt, zonder het gebruik van plastic netten. Wij laten de Drentse grond en de tijd gewoon hun werk doen! Voor al onze grassoorten maken we verder gebruik van een hoogwaardig graszaadmengsel, waar de mooiste grasplanten uit voortkomen. Welke soort je ook kiest, je gaat altijd voor een grasmat die op en top gezond is.

Overeenkomsten

Welke graszoden moet ik kiezen?

De verschillen in onze graszoden zitten hem dus vooral in de manier waarop de verschillende soorten grootgebracht worden. Maar welke soort kies je nu voor jouw tuin, en waar baseer je je keuze op?

  • ‘Als het maar groen is, is het prima’? Ga dan voor onze Speelgazon graszoden.
    Goed, maar goedkoop: de kwaliteit is prima voor deze lage prijs.
  • Zijn er regelmatig kinderen of honden op het gras? Ga dan voor Premium graszoden.
    Deze hogere kwaliteit gras kan beter tegen een stootje.
  • Ben je milieubewust, of heb je kinderen of dieren? Ga dan voor onze Ecologische graszoden.
    De allerbeste optie voor een beter milieu, en gegroeid zonder chemicaliën.

Kom je er niet uit?

Twijfel je nog altijd wat voor jou de beste keuze is? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. We denken graag met je mee en vinden altijd de keuze die bij jouw tuin, jouw voorkeuren én jouw portemonnee past! Schroom dus niet en vraag ons gerust om hulp.

Contact opnemen