Grasmatten

De grasmatten van Topgazon zijn speciaal gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor vele doeleinden. Daarbij is vooral rekening gehouden met een goede dichtheid van het gras. Hierdoor heeft onkruid geen kans om zich in de grasmat te mengen. Ben jij dus van plan om grasmatten te kopen? Dan ben je bij Topgazon aan het juiste adres!

Ik wil de beste grasmat Ik ben milieubewust

Waarom koop je een grasmat?

Het grote voordeel wanneer je besluit om deze vorm van gras te kopen, is dat deze snel en gemakkelijk kan worden aangelegd door middel van het naast elkaar plaatsen van graszoden. Hierdoor kan de ondergrond drie weken na het aanleggen al volop in gebruik worden genomen. Bij het zaaien van graszaad is het maar de vraag of het een mooi egaal grasveld oplevert. Hierbij kan het vertrappen, een fikse regenbui of vogels die het graszaad opeten voor problemen zorgen.

Het duurt doorgaans 18 weken voordat je het ingezaaide grasveld in gebruik kunt nemen, waarbij je bovendien veel meer kans hebt op onkruid in jouw gazon. De grasmatten die je kunt kopen bij Topgazon zijn speciaal gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor vele doeleinden. Daarbij is vooral rekening gehouden met een goede dichtheid van het gras. Hierdoor heeft onkruid geen kans om zich in de gekochte grasmat te mengen.

Soorten grasmatten die je kunt kopen

Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik kan er gekozen worden voor verschillende soorten grasmatten om te kopen. Zo koop je bij Topgazon speelgazon grasmatten, premium grasmatten voor de beste kwaliteit en natuurlijk gekweekte grasmatten voor de ecologisch bewuste consument.

Deskundig advies

Topgazon kan je altijd deskundig advies geven bij de keuze van je grasmat. Zo weet je zeker dat je de grasmat koopt die perfect aansluit op de wensen en behoeftes die jij hebt bij jouw gazon.

0592 – 241 739 Contact opnemen

Kwaliteit grasmatten

De grasmatten die je bij ons koopt zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij kweken namelijk met passie en hebben veel oog voor kwaliteit. Omdat wij alleen graszoden van de allerhoogste kwaliteit verkopen, oogsten we slechts één keer per jaar. Ons gras krijgt dan ook alle tijd om uit zichzelf stevig te worden zodat je straks een perfect gazon krijgt. Bij Topgazon bestel je de grasmatten voordelig online. Je kunt ervoor kiezen om deze af te komen halen of om deze te laten bezorgen. Voor het bezorgen van de grasmat brengen wij bezorgkosten in rekening.

Grasmatten bestellen

Grasmatten bestellen kan bij ons direct online. Heb je vragen of wil je meer informatie over het kopen van onze grasmatten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Betalingen van al onze producten gaan via iDEAL. Een veilig en betrouwbaar betalingssysteem voor al jouw aankopen via internet.

Koop je grasmatten bij een kweker

Voor de beste grasmatten kan je het beste direct bij een graskweker kopen. Niet alleen zijn de grasmatten daar voordeliger dan bij een tuincentrum, ze zijn daarnaast ook altijd prachtig van kleur en bovendien zijn ze snel geleverd en gelegd. (hoe snel?) Wij kweken al meer dan 10 jaar grasmatten vanuit het mooie Drentse plaatsje Nooitgedacht (in de buurt van Borger en Assen).

Topgazon kan je op basis van veel praktijkervaring deskundig advies verlenen bij de keuze van uw grasmat. Zo ben je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit ondergrond voor de doeleinden die je voor ogen hebt. Ook voor vragen over het aanleggen van een grasmat of de onderhoud van jouw grasmat ben je bij ons aan het juiste adres. De grasmatten van Topgazon worden door de kwaliteit en veelzijdigheid verkocht aan particulieren, hoveniers en tuincentra.

Afmetingen van de grasmatten

Grasmatten kopen kan bij ons per vierkante meter. De rollen zijn 40 bij 250 centimeter. Ook kun je blokzoden van 30 bij 30 centimeter bestellen. Dit kan bij een afname van 1000 vierkante meter of meer. Voor meer informatie over de blokzoden en groen gras kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen