online graszoden

Online graszoden bestellen: waar let je op?

Online inkopen doen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Mensen bestellen hun boodschappen online, maar kopen ook steeds vaker benodigdheden voor bijvoorbeeld hun tuin via het wereldwijde web. En waarom ook niet! Online kun je rustig vergelijken en de ervaringen van anderen als referentie gebruiken. De laatste jaren zien we zelfs dat levende planten via het internet verkocht worden: zo zijn er ook tal van resellers die online graszoden aanbieden. Is dat wel te vertrouwen, online graszoden kopen? En waar moet je op letten als je online graszoden gaat bestellen? Wij zochten het voor je uit!

Online graszoden kopen betekent natuurlijk niet dat je nieuwe graszoden al in een warenhuis op je liggen te wachten. Koop je bij een gerenommeerde partij, dan worden de graszoden op de gewenste tijd voor je afgestoken en verzonden. Daar mag je vanuit gaan!

Wat een betrouwbare partij verder onderscheidt, is over het algemeen makkelijk af te lezen aan hun website. Scan je online graszoden leverancier op de volgende punten, voor je er een bestelling plaatst!

1) Keuze uit verschillende soorten graszoden

Iedereen gebruikt zijn gazon op een andere manier. De één wil een strak siergazon waar bijna niet op gelopen wordt, de ander vindt de biodiversiteit in zijn tuin belangrijk en weer een ander wil een stevige, groene mat, waar lekker op gespeeld kan worden.

Ga je online graszoden bestellen, dan is het belangrijk dat je de keus hebt, en dat je de kwaliteiten van je graszoden goed kunt laten aansluiten bij het doel dat je ermee voor ogen hebt. Een goede online graszoden reseller heeft dus meerdere soorten graszoden in zijn assortiment!

2) Snelle, betaalbare bezorgdienst

Ga je online graszoden bestellen, dan wil je je bestelling vaak ook laten thuisbezorgen. Net als je andere online aankopen! Bij graszoden is een goede transportdienst helemaal een must: mensen onderschatten vaak hoe zwaar graszoden per rol zijn, en hoeveel ruimte ze – zelfs als ze opgerold zijn – innemen. Een enkele grasrol weegt tussen de 17 en 20 kg: en dan heb je nog maar 1 m2 gras!

Doe jezelf dus een plezier en check of je online graszoden leverancier een eigen bezorgdienst heeft, die je graszoden voor een schappelijke prijs op de plaats van bestemming kan brengen. Zo ben je niet alleen mild voor je eigen rug en auto, je zorgt ook voor de kortste doorlooptijd tussen afsteken en afleveren! En dat vinden je grasplantjes weer fijn.

graszoden leveren

Online graszoden bestellen bij Topgazon

Bij Topgazon doen we er alles aan om online graszoden kopen zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt onze verschillende soorten graszoden makkelijk onderling vergelijken, en bestelt met een paar muisklikken precies de hoeveelheid vierkante meters die jij nodig hebt.

Afhankelijk van waar je woont en hoeveel m2 je bestelt, kunnen we de bezorging al vanaf €70 voor je verzorgen! En voor 12:00 uur besteld betekent dat we morgen al bij je op de stoep staan. Gemak dient de mens!

Bestel direct

Eerste keer online graszoden bestellen?

We helpen je graag telefonisch door het bestelproces. Neem gerust contact met ons op, dan begeleiden we je door iedere stap!