Drents gras te koop, zo bij je thuis bezorgd!

Wilt u gras kopen en neemt u daarbij alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit? Denk dan eens aan Drents gras van Topgazon! Bij Topgazon bent u aan het juiste adres om gras van (inter)nationale faam te kopen. Al meer dan tien jaar kweken wij gras op onze kweekvelden. Hierdoor krijgen zowel de Speelgazon als de Premium en Natuur graszoden die wij verkopen alle tijd om uit te groeien tot een stevige en volle grasmat. Hierbij laten wij de Premium graszoden zelfs meer dan een jaar liggen om zo nog voller te worden en stevigere wortels te ontwikkelen. Bovendien houden wij rekening met het milieu en onderhouden wij onze kweekvelden op organische wijze. Hierdoor hebben wij al tien jaar een goede naam bij de klanten die gras bij ons kopen. Wilt u van tevoren zeker weten dat uw grond geschikt is voor het aanleggen van gras? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een grondmonster naar ons toe sturen voor analyse. Zo bent u er zeker van dat u gras kunt kopen dat jaren goed blijft en een mooi gazon vormt.

Gras direct bij kweker kopen is de beste keuze Als u voordelig verzekerd wilt zijn van het mooiste gras dat u kunt kopen, koop het dan direct van een graskweker. Graskwekers zijn specialisten en bieden vaak hun beste gras direct van het land en voordelig aan particuliere klanten. Topgazon is één van deze graskwekers en biedt erg mooie sier-speelgazons, die uw tuin een prachtige uitstraling zal geven. U kunt bij ons gras kopen die verkrijgbaar is in grasrollen van 250 centimeter in lengte bij 40 centimeter in breedte. Deze rollen kunt u gemakkelijk naast elkaar (laten) leggen. Op onze website Topgazon.nl is hiervoor een uitgebreide handleiding graszoden leggen beschikbaar. Het gras kan eenvoudig en voordelig bij u thuis worden bezorgd door onze bezorgservice. Op onze site kunt u de kosten hiervan berekenen met onze berekeningstool. Gras kopen van Drentse topkwaliteit, doet u dus bij Topgazon!

Online gras kopen

Naast gras, kunt u voor het onderhoud van uw gazon bij Topgazon terecht. Onderhoudsartikelen die u nodig heeft om uw gras in topconditie te houden, kunt u ook bij ons kopen. Wij hebben namelijk ook aanlegbemesting in de aanbieding in onze Topgazon gras webshop. Neem snel een kijkje om dit product te bekijken of te kopen. Heeft u vragen over ons gras of onze onderhoudsproducten, schroom niet, maar neem via mail of telefoon contact op met onze klantenservice.