Gras kopen?

Kies voor de beste graszoden van Drentse bodem

Wil jij een nieuw gazon aanleggen? Dan wil je gras kopen waar je direct mee aan de slag kan! Bij Topgazon kweken we de mooiste kwaliteit gras, dat we per m2 voor je afsteken en in heel Nederland kunnen afleveren. Gras kopen was nog nooit zo makkelijk!

Direct bestellen

Echt Drents gras, rechtstreeks van de kweker

Waar in Nederland je ook gras wil aanleggen, bij Topgazon kies je voor topkwaliteit Drents gras, dat we met grote zorg voor je kweken op onze akkers in Nooitgedacht. Bij ons je gras kopen betekent dat je kunt rekenen op de allerbeste graszoden, die de tijd hebben gekregen om uit te groeien tot een mooie, volle grasmat. Je koopt het rechtstreeks van de kweker, zonder tussenpartijen!

gras kopen
gras kopen
gras kopen

Voordelen van kant-en-klaar gras kopen

Gras kopen bij Topgazon betekent dat je gaat voor voorgekweekte, kant-en-klare grasrollen, ook wel graszoden genoemd. Dit zijn volwassen grasplanten, die al mooi diep geworteld zijn en samen een gezonde, groene grasmat vormen. Wij steken ze vlak voor verzending (of vlak voor het afhaalmoment) af van onze akkers, zodat ze zo min mogelijk schade ondervinden van de transfer naar jouw tuin.

Het grootste voordeel van dit kant-en-klare gras kopen is dat je ze direct in je tuin kunt uitrollen en dezelfde dag nog uitzicht hebt op een prachtig, groen gazon. Niet wachten tot de graskiemen zijn opgekomen: binnen 2 weken kun je al normaal gebruikmaken van je gazon!

Gras op rol kopen, zonder plastic netten

Een ander voordeel van gras op rol kopen is dat het zo makkelijk te vervoeren is. We kunnen de grasrollen bij je thuisbezorgen, maar ze zijn in principe zo makkelijk te hanteren dat je ze ook zelf in een aanhanger kunt vervoeren. Wij maken gras kopen graag eenvoudig en zorgen dat je deze klus op jouw manier kunt aanpakken.

Gras op rol kopen betekent bij ons dat je gras koopt, en gras alleen: wij maken geen gebruik van plastic netten die de grasrollen extra stevigheid kunnen bieden. Het gebruik van plastic in de bodem druist in tegen onze bedrijfsvisie. Wij gaan voor puur natuur!

gras kopen

Welke graszoden kies ik voor mijn sportgazon?

Speelgazon graszoden

engels raaigras
Bestel nu

Premium graszoden

turf grass
Bestel nu

Ecologische graszoden

turf-rolls
Bestel nu

Gras kopen op jouw manier

Online gras kopen en het bij jou op de stoep laten bezorgen? Of wil je jouw bestelde gras liever bij ons afhalen in Nooitgedacht, Drenthe? Het kan allemaal bij Topgazon. Jij kiest wat het beste bij jou past! Vandaag besteld is doorgaans morgen al in de tuin.

Afhalen Laten bezorgen
gras op rol kopen

Wat zeggen onze klanten?

Ervaringen gras kopen bij Topgazon

Over Topgazon

Topgazon staat al sinds 2007 bekend als de meest betrouwbare graskweker van het Noorden. Mensen zijn dol op ons oergezonde, groene gras! Inmiddels wil heel Nederland ons gras op rol kopen en is ons bezorgingsgebied uitgebreid naar ver buiten de provincie Drenthe. We hebben onze kwekerij uit kunnen breiden naar meer dan 60 hectare, zodat iedereen bij ons zijn gras kan kopen. En daarbij hanteren we opvallend lage prijzen!

Je kunt bij ons eenvoudig online je gras kopen, maar je kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies bij aanleg en onderhoud van je gazon. Wij helpen je graag aan een gezonde grasmat, die een echte aanwinst is voor je tuin!

  • Gras kopen bij een betrouwbare kweker
  • Scherp geprijsd en snelgeleverd
  • Bezorging overal in Nederland
  • Advies bij aanleg en onderhoud
Meer over ons

Hulp nodig?

Wil je gras op rol kopen, maar twijfel je welke grassoort het meest geschikt is voor jouw tuin? De specialisten van Topgazon staan voor je klaar. We helpen je graag de beste keuze te maken, en geven je de beste adviezen voor een prachtig, groen gazon.

Neem contact op