Direct om de hoek

Ben je op zoek naar graszoden in Rolde? Dan heb je geluk! Niet ver van je vandaan, in Nooitgedacht, zit namelijk één van de beste graskwekerijen van Nederland: Topgazon! We specialiseren ons in prachtig groene graszoden van de hoogste kwaliteit: altijd aantrekkelijk geprijsd, zodat je er niet te veel voor betaalt. Als je wil, worden je graszoden snel en eenvoudig bij je thuis bezorgd met onze bezorgservice. Of haal ze af en neem je graszoden zelf mee naar Rolde!

Hulp & advies
Graszoden Rolde

Kies uit verschillende grassoorten

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken

Écht Drents gras, ecologisch gekweekt

Bestel je jouw graszoden in Rolde bij Topgazon, dan kies je niet voor de eerste, de beste graszoden. Het Drentse platteland staat bekend om zijn prachtige gras: de grond is optimaal geschikt om de mooiste, gezondste grasplanten voort te brengen. Wij doen daarnaast ons best om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu: daarom wordt er bij ons gewerkt zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen. Echt Drents gras, dat puur natuur is en de tijd krijgt om een stevige wortel te vormen. Dat krijg je bij Topgazon!

gras maaien

Levering

Afhalen of laten bezorgen: het is aan jou

Hoe je jouw graszoden in Rolde krijgt? Dat is helemaal aan jou bij Topgazon. Je kunt ervoor kiezen om onze bezorgdienst in te schakelen en je bestelling tegen een kleine vergoeding bij te thuis te laten bezorgen. Maar regel je het vervoer liever zelf? Dan kun je jouw bestelling ook afhalen in Nooitgedacht en je graszoden zelf naar Rolde brengen! Dat scheelt weer in de kosten. Jij kiest!

Meer over bezorgen en afhalen

Alles om jouw grasmat te laten stralen van gezondheid

Om jouw graszoden in Rolde op te laten bloeien, heb je soms wat extra plantenvoeding nodig. Ook kan het zijn dat je de mat de eerste tijd wat meer moet besproeien: zeker als het warm, droog weer is. Gelukkig kan je ook bij Topgazon terecht voor je gazonmest en alle hulpmiddelen die van jouw gazon een topgazon maken. Bestel bijvoorbeeld onze DCM gazonmest direct mee en zie je gazon voor je ogen opbloeien!

DCM gazonmest

Aan de slag met graszoden in Rolde

Heb je je graszoden eenmaal in Rolde, dan is het wel handig om te weten hoe je er nu verder mee moet. Hoe maak je van die opgerolde graszoden een stralend gazon? Om je te helpen met dit soort vraagstukken, heeft Topgazon een hele collectie handleidingen voor je klaarstaan. Stap voor stap instructies, die graszoden leggen, maar ook bemesten en verticuteren een fluitje van een cent maken! Bekijk onze praktische handleidingen of vraag onze experts om persoonlijk advies over jouw grasmat.

Bekijk onze handleidingen Persoonlijk advies
Klantervaringen

Wat onze klanten over ons zeggen

“Prachtige grasmat”

Zeker een aanrader. Mooi, sterk, vol en voor ons het belangrijkst: Ecologisch geteeld gazon. Levering ging soepel door het van tevoren bellen en vooral meedenken, van de vriendelijke chauffeur. Voor ons zeker een volgende keer, wanneer wij weer wat gazon nodig zijn.

– Marco

“Gemakkelijk bestellen, op tijd bezorgd!”

Gemakkelijk bestellen. Wordt keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gras is prima. Alle benodigde informatie over grondbewerking, aanleggen en onderhoud van het gazon staat uitgebreid op de website. Topgazon is voor mij een topbedrijf. Een aanrader!

– Siebo

“Helemaal blij”

Prachtig fris en groen gras! Ecologisch gekweekt past helemaal in mijn straatje. Mijn zandbak is omgetoverd tot een mooi gazonnetje.

– Marieke

Graszoden in Rolde voor de professional

Ben je hovenier in de regio Rolde en ben je nog geen zakelijke klant van Topgazon? Meld je dan snel online aan en ontdek de vele voordelen! Niet alleen ben je nog voordeliger uit voor je graszoden, in Rolde en omstreken staan we bekend als dé specialist voor professionele hoveniers. Haal dus ook jouw graszoden rechtstreeks van het land en maak je klanten blij met een perfect gazon!

Meld je aan als zakelijke klant

Hulp en advies

Wil je graszoden bestellen in Rolde, dan ben je bij ons zonder meer aan het juiste adres. Maar ook met vragen kun je altijd bij ons terecht! Als je onze experts wat wilt vragen over onze graszoden, dan staan we altijd voor je paraat. Een vraag over de bezorging van onze graszoden in Rolde, of meer weten over de afhaalmogelijkheden? Stel je vraag gerust! We zijn telefonisch en per e-mail uitstekend bereikbaar.