Graszoden bestellen

Frisse, groene graszoden bestellen doe je bij Topgazon. Kies uit Premium Speelgazon of ecologisch gekweekte Natuurzoden, beiden voorzien van een uitstekende sterke wortelstructuur en veel grasplantjes per vierkante meter. We leveren onze graszoden in rolletjes van handzame stroken. Zo zijn ze makkelijk te vervoeren én te leggen. Bestel nu eenvoudig online, kom ze op jouw aangewezen moment ophalen of laat de graszoden bij jou thuis bezorgen. Dan heb je binnen een mum van tijd een top gazon liggen!

Speelgazon graszoden

2,50 per m²
€ 18,50 per emmer

Natuurzoden

3,90 per m²

Premium speelgazon

3,00 per m²

Onze graszoden

De graszoden die je in onze webshop kunt bestellen zijn van topkwaliteit. De zoden krijgen namelijk ruim de tijd om te rijpen. Zo ontstaat er een optimale wortelstructuur die zorgt voor een volle en stevige grasmat.

We steken de graszoden af per vierkante meter in stroken van 250 cm lang, 40 cm breed en 1,5 cm dik. Deze stroken rollen we op, waardoor ze eenvoudig te vervoeren én te leggen zijn. De rolletjes wegen rond de 13 tot 18 kg.

Premium Speelgazon of Natuurzoden

De graszoden die je in onze webshop kunt bestellen zijn van topkwaliteit. De zoden krijgen namelijk ruim de tijd om te rijpen. Zo ontstaat er een optimale wortelstructuur die zorgt voor een volle en stevige grasmat.

Ons Premium Speelgazon is iets voordeliger dan Natuurzoden. Dit komt door de manier van kweken. Onze Natuurzoden worden namelijk op ecologische wijze gekweekt. We gebruiken hiervoor uitsluitend organische (natuurlijke) meststoffen en zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen. Natuurzoden zijn daarom een milieubewuste keuze.

Online graszoden bestellen

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je de graszoden eenvoudig bestellen in onze webshop. Reken uit hoeveel vierkante meter je nodig hebt, plaats een bestelling en kies een moment om je bestelling op te komen halen in Nooitgedacht. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag.

Liever de graszoden bestellen en thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk!

Graszoden laten bezorgen

Ben je niet in de gelegenheid om de graszoden op te komen halen? Geen probleem, dan leveren we ze toch bij je huis af? Je hoeft hier niet eens voor thuis te blijven. We vervoeren de graszoden op pallets en kunnen deze op je stoep afleveren.

Lukt het je om de graszoden te bestellen voor 12:00 uur? Dan leveren we zelfs al op de eerstvolgende bezorgdag. Je ontvangt van ons een Track & Trace code om je bestelling te volgen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afstand die we moeten afleggen én het aantal vierkante meter graszoden dat je bestelt.

Graszoden bestellen doe je hier!

Speelgazon graszoden

2,50 per m²
€ 18,50 per emmer

Natuurzoden

3,90 per m²

Premium speelgazon

3,00 per m²

Graszoden leggen

Graszoden bestellen is dus een fluitje van een cent. Nu begint voor jou het échte werk. We raden je aan om uiterlijk binnen 2 dagen de graszoden te leggen. Maar hoe doe je dat precies? We laten je niet aan je lot over hoor. We schreven een uitgebreide handleiding voor je waarin je stap voor stap leest wat je moet doen.

Ga naar handleiding graszoden leggen

Graszoden onderhouden

En dan? Als het allemaal gelukt is geniet je van een prachtig fris en groen gazon. Maar hoe zorg je ervoor dat dat zo mooi blijft? Bijvoorbeeld door de graszoden te bemesten, te verticuteren en regelmatig te maaien. Zeker in het groeiseizoen! Wil je een sterk gazon waar intensief op gespeeld kan worden? Maai in het groeiseizoen dan eens per week de sprieten tot minimaal 4 cm kort. Is jouw gazon vooral voor de sier? Maai de grassprieten dan korter, tot zo’n 2 cm kort, en vaker! Wij raden twee keer per tien dagen aan.

Wil je weten hoe je je graszoden het best kunt verticuteren en bemesten?

Ga naar handleiding bemesten Ga naar handleiding verticuteren

Contact

Sta je op het punt om onze graszoden te bestellen, maar heb je toch nog een vraag of nét iets meer informatie nodig? Geen probleem! Neem dan gerust telefonisch contact op of stel je vraag via ons contactformulier. We helpen je graag verder.

Neem contact op