Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Écht Drents gras,
zonder plastic netten

Ga je graszoden bestellen bij Topgazon, dan kies je sowieso voor topkwaliteit. Het zit al in onze naam verweven! Al onze graszoden krijgen ruim de tijd om te groeien en worden pas afgestoken als ze volledig volgroeid zijn. Dit zorgt voor een goede wortelstructuur en maakt de zoden sterk en weerbaar, zodat we ze met een gerust hart kunnen verplaatsen. Zo weten we zeker dat jij straks kunt rekenen op een mooie, volle grasmat.

Plastic netten? Die komen er bij ons niet in. Een goede grasmat groeien kost tijd en moeite, weten we na al onze jaren ervaring. En die tijd en moeite nemen we graag om jou een fantastisch gazon te bezorgen!

Hoe we onze graszoden afsteken en vervoeren

Wat kan je verwachten als je graszoden bij ons gaat bestellen? Op het moment dat je bestelling bij ons binnenkomt, gaan we jouw graszoden pas afsteken van onze velden. Dat doen we om je gras in de best mogelijke conditie te houden, en het zo min mogelijk te laten lijden onder de verplaatsing en het vervoer!

We steken de graszoden af per vierkante meter in stroken van 250 cm lang, 40 cm breed en 1,5 cm dik. Deze stroken rollen we op, waardoor ze eenvoudig te vervoeren én te leggen zijn. De rollen wegen rond de 13 tot 18 kg.

Welke graszoden kan ik bestellen?

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende soorten graszoden. Bestellen is gemakkelijk, maar hoe weet je nu welke graszoden het beste bij jou passen? We leggen je het verschil tussen onze verschillende soorten graszoden graag uit. Zo kan je weloverwogen een keuze maken!

Speelgazon graszoden

Wil je voordelig graszoden bestellen die je toch een mooi vol gazon opleveren? Ga dan voor de Speelgazon graszoden. Deze graszoden zijn goed van kwaliteit, maar toch scherp geprijsd. Zo heb je ook met een klein budget snel een prachtige grasmat!

Bekijken

Premium graszoden

Ga jij voor niets anders dan de allerhoogste kwaliteit bij het planten van jouw gazon? Kies dan voor onze Premium speelgazon graszoden. Deze graszoden hebben nóg meer tijd gekregen om hun wortelstructuur te ontwikkelen, waardoor ze nog voller en steviger zijn. Meer plantjes per vierkante meter en een mooi volle mat!

Bekijken

Ecologische graszoden

Wil je mooi groen gras, maar wel verantwoord geteeld? Onze ecologische graszoden zijn de beste keuze voor de milieubewuste consument. Deze natuurlijke graszoden worden namelijk op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt.

Bekijken

Gemakkelijk online graszoden bestellen

Bij Topgazon maken we het je graag gemakkelijk om graszoden te bestellen. Het leven is al moeilijk genoeg! In onze handige webshop kies je eenvoudig de graszoden die bij je passen. Bereken het aantal vierkante meters dat je nodig hebt, plaats ze met een muisklik in je winkelwagen en reken af met één van onze beveiligde betaalmethoden. Echt een kwestie van een paar minuten!

Na het plaatsen van je bestelling sturen we je een bestelbevestiging en houden we je stap voor stap op de hoogte van je bestelstatus. Jij houdt tijd over om aan je tuin te besteden en wij gaan voor je aan de slag om je graszoden zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Vaak is dat de volgende dag al.

Graszoden bestellen op de manier die bij jou past

Veel mensen vinden het vanwege de omvang van onze graszoden het handig om ze thuis te laten bezorgen. Maar beschik je over het juiste vervoer? Dan kan je ze natuurlijk ook bij ons in Drenthe af komen halen! Bij Topgazon bestel je graszoden op de manier die op dat moment het beste bij jou past.

Graszoden bestellen en afhalen

Wil je jouw bestelling bij ons komen afhalen in Nooitgedacht? Laat het ons dan van tevoren weten, zodat we jouw zoden precies op tijd voor je kunnen oogsten. Plaats jouw bestelling via de webshop en kies een moment om je bestelling af te halen. Dat kan elke week van dinsdag tot en met zaterdag! Wij zorgen dat je rollen voor je klaarstaan op het afgesproken tijdstip. Inpakken en wegwezen!

Graszoden laten bezorgen

Laat je jouw bestelling liever thuis bezorgen? Dat is ook geen probleem! Je hoeft er niet eens voor thuis blijven; desgewenst kunnen we de pallets simpelweg bij je op de stoep afleveren. Natuurlijk vinden het wel leuk om een bestelling persoonlijk af te leveren bij weer een blije klant! Bestel je voor 12:00 uur, dan kun je jouw graszoden al op de volgende bezorgdag bij je thuis verwachten. De meeste transporteurs sturen je van tevoren een track en trace code, zodat je precies weet wanneer ze komen.

Graszoden bestellen doe je bij dé grasspecialist!

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Graszoden leggen

Graszoden bestellen is bij Topgazon zó gepiept. Als je de graszoden eenmaal bij je thuis hebt, begint het echte werk pas: het leggen van je graszoden! Stroop je mouwen maar vast op. Hoe zorg je ervoor dat je graszoden goed hechten en straks mooi uit de verf komen op jouw gazon? Wat heb je allemaal nodig, en hoeveel tijd moet je eigenlijk inruimen voor dit klusje?

Allereerst raden we je aan om niet langer dan 2 dagen te wachten met het leggen van je nieuwe graszoden; dan liggen uitdrogen en afsterven op de loer. Ga er dus zo snel mogelijk mee aan de slag, en maak gebruik van onze praktische handleiding Graszoden leggen! Hierin vind je alles wat je moet weten over het leggen van graszoden, en begeleiden we je stap voor stap naar een strak gazon. Onmisbaar als je nog nooit eerder graszoden hebt gelegd!

Handleiding graszoden leggen

Je graszoden mooi houden

Met graszoden bestellen en leggen ben je er natuurlijk nog niet voor een mooi gazon waar je het hele jaar van kunt genieten. Na het leggen is regelmatig onderhoud namelijk ook erg belangrijk om je grasmat gezond te houden! Dit doe je met een simpel onderhoudsschema, dat bestaat uit de volgende onderdelen: Maaien, bemesten en verticuteren.

Maaien

Door het gras regelmatig te maaien, blijft het gazon voller en behoudt het een effen look. Wordt er bij jou op het gazon regelmatig intensief gespeeld? Maai in het groeiseizoen dan eens per week de sprieten tot minimaal 4 cm kort. Heeft jouw gazon weinig te lijden, en is het voornamelijk voor de sier? Maai de grassprieten dan korter, tot zo’n 2 cm, en houd het vaker bij! Wij raden je dan aan om twee keer per tien dagen te maaien.

Bemesten

Naast een goede maaibeurt heeft je gras baat bij extra voeding, in de vorm van bemesting. Dit zorgt ervoor dat het gras de voedingsstoffen krijgt die het niet aan de grond kan onttrekken. En dat zorgt weer voor een groen en gezond gazon! Meer over bemesten vind je in onze handleiding ‘Gazon bemesten’. Doe er je voordeel mee!

Verticuteren

Ook verticuteren geeft je grasmat weer nieuwe energie. Na een tijdje ontstaat er een viltlaag op je gazon, die de opname van belangrijke voedingsstoffen tegenhoudt. Door te verticuteren verwijder je die viltlaag en vervelende mossen, en zorg je dat er weer lucht en voeding bij je wortels van je graszoden komt! Alles over het hoe, wat, waarom en wanneer rondom verticuteren vind je terug in onze handleiding Verticuteren.

klantverhalen

Wat klanten zeggen over onze graszoden

Ben je benieuwd naar de ervaring van andere klanten die ervoor kozen om hun graszoden bij ons te bestellen? We delen hun reviews graag met je!

Graszoden bestellen als hovenier

Ben je hovenier of werk je in de tuinbouw, en moet je regelmatig graszoden bestellen voor zakelijk gebruik? Meld je dan bij ons aan als zakelijke klant! Sta je eenmaal geregistreerd, dan kun je bij Topgazon rekenen op extra scherpe tarieven voor onze graszoden en voor de bezorging ervan. Trouwe klanten die onze passie voor gras delen, kunnen bij ons rekenen op extra voordeel!

Meld je aan als zakelijke klant

Contact

Kan je wel wat hulp gebruiken nu je graszoden gaat bestellen? Heb je een vraag over onze verschillende soorten graszoden, of over hoe je ze het beste in je tuin kunt aanbrengen? Ons team staat voor je klaar met alle informatie die je maar nodig hebt. Neem gerust telefonisch contact met ons op, of stel je vraag via ons contactformulier. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug!

Neem contact op