Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Graszoden Twente

Onze graszoden worden ambachtelijk in (sorry) Drenthe gekweekt. Zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. De graszoden zijn zowel geschikt voor de aanleg van een sier- als een speelgazon bij u in Twente. Vanwege de scherpe prijs, de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze graszoden leveren wij aan tuincentra, hoveniers en particulieren aan binnen- en buitenland. Kijk snel in onze online winkel voor het volledige aanbod van graszoden, gazonkalk en bemesting! Heeft u vragen over onze producten, mail of bel ons dan. Wij staan onze klanten uit Twente graag te woord.

graszoden zomer

Graszoden bestellen in Twente

De beste graszoden bestellen in Twente? Dat kan bij Topgazon graszoden. Wij verkopen al jaren de allerbeste graszoden van Nederland. Via onze snelle graszoden transporteur kan je je nieuwe gazon de volgende dag al verwachtenverwachten. Liever een datum naar keuze? kies zelf de datum van de te leveren graszoden. Wil je direct een nieuw groen gras gazon? Nu graszoden bestellen. Of lees meer over online graszoden kopen.

Graszoden Twente; Je wilt in de prachtige regio Twente een schitterend gazon aan (laten) leggen? Denk dan eens aan de aankoop van graszoden. Graszoden hebben namelijk enkele voordelen boven het inzaaien van gras:

  • Graszoden zijn snel in gebruik te nemen na het (laten) leggen;
  • Graszoden zijn onkruidvrij en zorgen voor een regelmatige begroeiing (zo hoeft u niet na te zaaien);
  • Graszoden worden vaak gekweekt met grassen die voor speciale toepassingen geselecteerd zijn