Bestel tegen een scherpe prijs

Premium graskwaliteit uit Drenthe

De beste graskwaliteit voor een betaalbare prijs? Topgazon maakt mogelijk! Ontdek onze selectie graszoden en leg in een handomdraai een nieuw, strak gazon aan. Met het allermooiste gras van Drenthe!

Bestel direct

Graskwaliteit om trots op te zijn

Bij Topgazon zijn we echte Drenten, in hart en nieren. Je zult ons dus niet snel horen opscheppen over onze producten, of over onze manier van werken. Dat zit niet in onze aard! Toch is onze graskwaliteit iets waar we graag over vertellen: er zit veel liefde, tijd en aandacht in om ons gras zo mooi groen en gezond te krijgen. Stiekem wel degelijk iets om trots op te zijn.

Kies uit verschillende soorten graszoden

Speelgazon graszoden

engels raaigras
Bestel nu

Premium graszoden

turf grass
Bestel nu

Ecologische graszoden

turf-rolls
Bestel nu
Het verschil tussen onze graszoden

+ Een gezonde mix van sterke grassoorten

Mooi gras begint bij goed graszaad. We houden onze graskwaliteit hoog door gebruik te maken van een mix van drie verschillende grassoorten, die elkaar perfect aanvullen. Engels raaigras, veldbeemdgras en roodzwenkgras zijn allemaal inheemse soorten, die goed bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

Meer over onze grassoorten

+ Alleen organische mest

Wij voeden onze grasplanten alleen met de beste organische mest die er te verkrijgen is. Kunstmest komt er bij ons niet in! De kwaliteit van je mest vertaalt zich altijd door naar je uiteindelijke graskwaliteit. Ga jij na aanleg van je gazon ook voor de beste gazonmest? Bestel dan vast een emmertje (of twee) mee!

Gazonmest bestellen
graskwaliteit

+ Minimaal 11 maanden de tijd om te groeien

Onze graszoden worden niet zomaar zo sterk en gezond. Dat kost tijd! Tijd die we onze grasplanten met alle liefde geven. We weten namelijk dat als we geduld hebben, de graskwaliteit van onze zoden tot wel tien keer hoger ligt. De wortels van volwassen plantjes kunnen veel meer aan en we kunnen ze met een gerust hart verkassen naar jouw tuin. Daar hebben wij geen plastic netten voor nodig!

  • Speelgazon graszoden: 11 maanden groeitijd
  • Premium graszoden: 13-14 maanden groeitijd
  • Ecologische graszoden: 13-14 maanden groeitijd

+ Tijdig oogsten, tijdig leveren

Het behouden van je graskwaliteit zit hem bij graszoden leggen in precies op tijd oogsten, en snel leveren. Wij steken je graszoden maximaal 24 uur voor verzending af, waardoor je zeker weet dat ze niet tussentijds kunnen verdrogen of afsterven. Rol jij ze binnen een dag na levering af in jouw tuin, dan weet je zeker dat je graszoden uitgroeien tot een mooie grasmat!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze graszoden, hoe wij ze kweken, leveren, of hoe wij onze graskwaliteit garanderen? Stel je vraag gerust aan één van onze grasspecialisten. We vertellen je graag alles over onze werkwijze en beantwoorden al je vragen met plezier. Neem gerust eens contact met ons op!

Contact opnemen