Onze verschillende grassoorten

Wat voor grasveld wil jij aanleggen?

Wil jij een mooi grasveld in je achtertuin? Als je het zelf wil inzaaien en moet wachten tot het gras omhoog komt, kan dat een behoorlijk beroep doen op je geduld. Maak het jezelf dus gemakkelijk en leg jouw gazon aan met graszoden: dit zijn stroken gras, die al voorgekweekt zijn en direct een mooie groene grasmat geven. Waar je die graszoden bestelt? Bij Topgazon natuurlijk! We hebben over de jaren al vele klanten mogen helpen met een mooi grasveld aanleggen. Wordt jouw grasveld er ook eentje van Topgazon?

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Premium graszoden

 2,90 incl. BTW

Jouw grasveld aanleggen met graszoden

Waarom zou je kiezen voor graszoden als je een grasveld wilt aanleggen? Simpel: de rollen zijn makkelijk te plaatsen, direct groen en bijzonder betaalbaar! Ook de beginnende tuinliefhebber kan hiermee in een handomdraai een prachtige grasmat realiseren. Zonder al te veel moeite! Het is een kwestie van je graszoden op tijd uitrollen, en ze goed laten hechten aan de ondergrond. En natuurlijk is het juiste grasveld onderhoud daarna belangrijk.

Buiten genieten op écht Drents gras

Ga je jouw grasveld aanleggen met gras van het Drentse platteland, dan kies je voor optimale kwaliteit grasplanten en een duurzaam resultaat. En bij Topgazon betaal je daar geen cent meer voor! Sterker nog, we zijn vaak een stuk voordeliger dan onze concurrenten. De beste kwaliteit gras is voor ons vanzelfsprekend: daar hoef je je portemonnee niet uitgebreid voor te trekken. Gun jouw grasmat dus ook het beste gras tegen de beste prijs en geniet binnenkort al van een prachtige groene grasmat!

Je grasveld aanleggen met onze tips

Heb je jouw grasrollen eenmaal binnen, dan is het zaak om zo snel mogelijk je gazon te gaan aanleggen. Laat je de rollen te lang in opgerold liggen, los van de aarde, dan kunnen ze verdrogen of juist gaan schimmelen. Het is hoe dan ook niet bevorderlijk voor de staat van je grasmat om lang te wachten met de aanleg!

Wil je meer tips over een grasveld aanleggen met graszoden? Dan heeft Topgazon een aantal praktische handleidingen voor je klaarstaan, waarmee je dit snel en gemakkelijk uitvoert. Maak gebruik van onze tips en laat je stap voor stap bij de hand nemen voor het mooiste gazon!

Handleiding graszoden leggen Alle handleidingen

Alles om je grasveld te onderhouden

In onze handleidingen vind je ook handige tips over je grasveld onderhouden. Weet jij bijvoorbeeld hoe je jouw gras moet bemesten, of verticuteren? Ook dit leggen we stap voor stap aan je uit. Ook de verschillende producten om je grasveld te onderhouden kun je eenvoudig online bestellen: neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze DCM gazonmest, waarmee je jouw gazon een extra boost geeft.

DCM gazonmest
Klantervaringen

Wat klanten zeggen over hun grasveld van Topgazon

Vragen over je grasveld onderhoud?

Als vragen hebt over je grasveld onderhoud, of er toch niet helemaal uitkomt met je grasveld aanleggen, dan staan de specialisten van Topgazon altijd voor je klaar. Je kunt ons iedere vraag stellen via de telefoon of via e-mail, en wij zullen er dan zo snel mogelijk op antwoorden. Wij zijn er om je te helpen op jouw weg naar een prachtig grasveld in je tuin!

Neem contact op