Premium speelgazon

3,00 per m²

Natuurzoden

3,90 per m²
€ 18,50 per emmer

Speelgazon graszoden

2,50 per m²

Grasmatten

De grasmatten van Topgazon zijn speciaal gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor vele doeleinden. Daarbij is vooral rekening gehouden met een goede dichtheid van het gras. Hierdoor heeft onkruid geen kans om zich in de grasmat te mengen.

Ik wil de beste grasmat Ik ben milieubewust

Waarom kiezen voor een grasmat?

Het grote voordeel van deze vorm van gras is dat deze snel en gemakkelijk kan worden aangelegd door middel van het naast elkaar plaatsen van graszoden. Hierdoor kan de ondergrond drie weken na het aanleggen al volop in gebruik worden genomen. Bij het zaaien van graszaad is het maar de vraag of het een mooi egaal grasveld oplevert, waarbij het vertrappen, een fikse regenbui of vogels die het graszaad opeten voor grote problemen kunnen zorgen. Het duurt doorgaans 18 weken voordat je het ingezaaide grasveld in gebruik kunt nemen, waarbij je bovendien veel meer kans hebt op onkruid in je gazon. De grasmatten van Topgazon zijn speciaal gekweekt, waardoor ze geschikt zijn voor vele doeleinden. Daarbij is vooral rekening gehouden met een goede dichtheid van het gras. Hierdoor heeft onkruid geen kans om zich in de grasmat te mengen.

Soorten grasmatten

Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik kan er gekozen worden voor verschillende soorten grasmatten. Zo hebben we speelgazon grasmatten, premium grasmatten voor de beste kwaliteit en natuurlijk gekweekte grasmatten voor de ecologisch bewuste consument.

Topgazon kan je altijd deskundig advies geven bij de keuze van je grasmat.

Kwaliteit grasmatten

De grasmatten die je bij ons koopt zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij kweken namelijk met passie en hebben veel oog voor kwaliteit. Omdat wij alleen graszoden van de allerhoogste kwaliteit verkopen, oogsten we slechts één keer per jaar. Ons gras krijgt dan ook alle tijd om uit zichzelf stevig te worden zodat je straks een perfect gazon krijgt. Bij Topgazon bestel je de grasmatten voordelig online. Je kunt ervoor kiezen om deze af te komen halen of om deze te laten bezorgen. Voor het bezorgen van de grasmat brengen wij bezorgkosten in rekening.

Koop je grasmatten bij een kweker

Voor de beste grasmatten kan je het beste direct bij een graskweker kopen. Niet alleen zijn de grasmatten daar voordeliger dan bij een tuincentrum, ze zijn daarnaast ook altijd prachtig van kleur en bovendien zijn ze snel geleverd en gelegd. (hoe snel?) Wij kweken al meer dan 10 jaar grasmatten vanuit het mooie Drentse plaatsje Nooitgedacht (in de buurt van Borger en Assen). Topgazon kan je op basis van veel praktijkervaring deskundig advies verlenen bij de keuze van uw grasmat. Zo ben je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit ondergrond voor de doeleinden die je voor ogen hebt. Ook voor vragen over het aanleggen van een grasmat of de onderhoud van uw grasmat ben je bij ons aan het juiste adres. De grasmatten van Topgazon worden door de kwaliteit en veelzijdigheid verkocht aan particulieren, hoveniers en tuincentra.

Grasmatten bestellen

Grasmatten bestellen kan bij ons direct online. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze grasmatten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Betalingen van al onze producten gaan via iDEAL. Een veilig en betrouwbaar betalingssysteem voor al uw aankopen via internet.

Afmetingen van de grasmatten

Grasmatten zijn te bij ons bestellen per vierkante meter. De rollen zijn 40 bij 250 centimeter. Ook kun je blokzoden van 30 bij 30 centimeter bestellen. Dit kan bij een afname van 1000 vierkante meter of meer. Voor meer informatie over de blokzoden en groen gras kunt u altijd contact met ons opnemen.