Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Ecologische graszoden

 3,40 incl. BTW

Premium graszoden

 2,90 incl. BTW
graszode

Wat is een grasrol precies?

Een grasrol is een voorgekweekte grasmat, die voor jou aangelegd en verzorgd wordt op één van onze akkers. Vol met compleet volgroeide grassprieten! Een grasrol krijgt bij ons de tijd om mooi groen en sterk te worden, voor hij afgestoken wordt: zo garanderen wij de optimale kwaliteit gras voor jou. Pas als de tijd rijp is, wordt de grasrol geoogst, opgerold en naar jouw tuin getransporteerd.

Geen plastic netten

Waar andere kwekers wel eens plastic netten gebruiken om de stevigheid van hun grasrollen te kunnen garanderen, zijn we hier bij Topgazon sterk op tegen. Wij kiezen liever voor de tijdsinvestering van een stevige grasmat groeien, dan voor het inbrengen van microplastics in onze toch al vervuilde grond. Al onze grasrollen krijgen daarom een jaar om op een natuurlijke manier te groeien, voordat we ze afsteken. Zo zijn plastic netten overbodig!

Grass Turf Rolls

Grasrol van absolute topkwaliteit

Ga jij grasrollen leggen in jouw tuin? Kies er dan voor om je grasrollen te kopen bij Topgazon. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je werkt met een grasrol van de hoogste kwaliteit, die perfect hecht en jou binnen no time een stralend gazon geeft! Zeker weten dat je jaren en jaren zult genieten van deze prachtige grasmat. Door onze eigen productie van deze graszoden kunnen we de kwaliteit zelf in de hand houden en kunnen we bovendien scherpe prijzen hanteren. Je weet dus zeker dat je nooit teveel betaalt als je grasrollen gaat bestellen!

Welk soort grasrol past bij mij?

Bij Topgazon kun je Speelgazon graszoden, Premium graszoden en Ecologische graszoden afnemen. Het onderscheid tussen de grasrollen zit hem in de tijd dat deze op het kweekveld heeft gelegen. De Premium graszoden en Ecologische graszoden liggen daar namelijk minimaal een jaar. Dat zorgt ervoor dat deze soorten grasrollen nog voller en steviger zijn. En wil je voordelige grasrollen kopen, met een degelijke kwaliteit? Dan is de Speelgazon grasrol echt wat voor jou.

Grasrollen kopen met het grootste gemak

Bij Topgazon maken we het je graag gemakkelijk om grasrollen te bestellen en te leggen. Door ons overzichtelijke bestelproces en onze korte levertijden hoef je nooit lang op je graszoden te wachten, en dankzij de handige formaten van onze rollen is het leggen ook in een handomdraai gebeurd! We begeleiden je graag naar het juiste gras voor jouw gebruik en helpen je graag op weg met praktische handleidingen bij het leggen en onderhouden van jouw grasmat. Grasrollen bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Opgerold bij je thuis bezorgd

Onze graszoden worden voor jou op maat uitgestoken en in handige rollen opgerold, zodat ze makkelijk te stapelen en te vervoeren zijn. Een grasrol is standaard 250 centimeter lang, 40 centimeter breed en 1,5 centimeter dik. Op één pallet past 60m² aan grasrollen, wat ervoor zorgt dat grote hoeveelheden vierkante meters in één vrachtlading kunnen worden meegenomen. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Grasrollen kopen en leggen op jouw manier

Ga je grasrollen kopen bij Topgazon, dan zorg je eenvoudig voor een prachtig gazon op de manier die bij jou past. Ben je niet bang om je handen vies te maken en heb je aardig groene vingers? Dan kun je er prima voor kiezen om zelf je grasrollen te leggen. En heb je liever dat iemand anders het voor je doet? Dan brengen we je graag in contact met de beste vaklui, die dit klusje graag voor je klaren.

Zelf je grasrollen leggen

Iedereen met een beetje groene vingers, wat vrije tijd en een klein beetje conditie kan uitstekend zelf zijn grasrollen leggen. Het is aan te raden om hier goed de tijd voor te nemen: je legt een grasmat immers niet voor één seizoen en wil hier echt even goed aandacht aan besteden.

Grasrollen laten leggen

En zie je het helemaal niet zitten om je grasrollen zelf te leggen? Bijvoorbeeld omdat je geen verstand van tuinieren hebt, of er helemaal de tijd niet voor hebt? Geen enkel probleem. Topgazon brengt je graag in contact met de beste hoveniers, die ruime ervaring hebben met het leggen van grasrollen en dit klusje graag voor je opknappen. Je grasrollen laten leggen scheelt je nu eenmaal veel tijd en energie. Neem gerust contact met ons op, dan verwijzen wij je door naar een echte vakman.

Neem contact op >

Grasrollen leggen: wanneer?

Grasrollen leggen kan eigenlijk het hele jaar, alleen als het vriest is het een slecht idee. Je grasrollen leggen doe je idealiter wanneer het boven de 15 graden is. Wij adviseren om de grasrollen tussen mei en september te leggen, wanneer de grond niet te droog en niet te nat is. Je gras hecht dan makkelijk en krijgt de beste omstandigheden gepresenteerd om lekker verder te groeien. En wacht vooral niet te lang met het leggen van je grasrollen: maximaal 2 dagen na levering moeten de zoden weer in de grond liggen.

  • Tussen mei en september
  • Maximaal 48 uur na levering
  • Niet te droog, niet te nat weer

Grasrollen kopen én onderhouden

Niet alleen voor grasrollen kopen, ook voor alle producten op het gebied van onderhoud zit je goed bij Topgazon! Wij onderhouden al meer dan tien jaar kweekvelden en adviseren klanten graag over het in topconditie houden van graszoden. Bovendien beschikken we over een snel en effectief werkende organische plantenvoeding voor graszoden. Benieuwd naar onze unieke gazonmest?

Bekijk onze gazonmest >

We helpen je graag

Heb je een vraag over grasrollen bestellen, of ben je benieuwd welk type graszoden het beste bij jouw gebruik past? Onze specialisten staan voor je klaar en beantwoorden iedere vraag die je maar hebt! Maak gebruik van onze expertise; samen zorgen we voor een prachtige nieuwe grasmat in jouw tuin.