Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW
graszode

Grasrollen van de hoogste kwaliteit

Wanneer je besluit om grasrollen aan te schaffen, ben je bij Topgazon aan het juiste adres! Bij ons ben je verzekerd van grasrollen van de hoogste kwaliteit, waardoor je hier lang van kunt genieten. Bovendien kunnen we scherpe prijzen hanteren, waardoor je ook nog eens geniet van een optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Graszoden opgerold thuisbezorgd

Bij de graskweker bestelde graszoden krijg je vaak thuisbezorgd in grasrollen. Een grasrol is bij Topgazon 250 centimeter lang en 40 centimeter breed en de rollen hebben hierdoor het voordeel dat ze snel en eenvoudig naast elkaar gelegd kunnen worden. De grasrollen worden vers van het land gesneden en opgestapeld op een pallet.

Op één pallet passen 60m² grasrollen, wat ervoor zorgt dat grote hoeveelheden vierkante meters in één vrachtlading kunnen worden meegenomen. Bij ons kun je Speelgazon, Premium en Natuur graszoden (en dus grasrollen) afnemen. Het onderscheid tussen de graszoden zit hem in de tijd dat deze op het kweekveld heeft gelegen. De Premium grasrollen en Natuur graszoden liggen daar namelijk minimaal een jaar. Dat zorgt ervoor dat deze soorten grasrollen nog voller en steviger zijn.

Grasrollen leggen

Wil je van alle gemakken worden voorzien, dan kan Topgazon vanwege de uitstekende samenwerking met diverse hoveniers de grasrollen bij je aan laten leggen. Heb je de tijd en daarnaast groene vingers, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de graszoden zelf aan te leggen. Aangezien je de grasrollen voor vele jaren in je gazon legt en verzekerd wilt zijn van een prachtig resultaat, is het aan te raden hiervoor de tijd te nemen.

Handleiding graszoden leggen

Kom je er niet helemaal uit? Dan hebben we een volledige handleiding graszoden leggen voor je op de website staan. Deze handleiding zorgt ervoor dat je stap voor stap kunt bekijken welke handelingen er nodig zijn om de grasrollen aan te leggen. Op die manier kun je straks mooi genieten van een fantastisch gazon! 

Ga naar handleiding

Grasrollen kopen en onderhoud

Niet alleen voor de grasrollen zelf, ook voor alle producten op het gebied van onderhoud zit je goed bij Topgazon! Topgazon onderhoud al meer dan tien jaar kweekvelden en adviseert klanten bij het in topconditie houden van graszoden en grasrollen. Bovendien beschikken we dus over een snel en effectief werkende organische plantenvoeding voor graszoden. Neem een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod.

Bekijk webshop