Wij leveren in Friesland

Ga je een nieuwe grasmat aanleggen? Graszoden in Friesland vinden is het probleem niet, maar goede kwaliteit vinden tegen een goede prijs is wel een uitdaging. Ga daarom net een deurtje verder en haal je graszoden uit Nooitgedacht in Drenthe! Of je nu in Leeuwarden, Buitenpost of Franeker woont: bij Topgazon hebben we een uitstekende bezorgservice, die onze graszoden zonder enige moeite in elke hoek van Friesland bezorgt. Ontdek de kwaliteit van onze grasmatten en het gemak van thuisbezorging!

Hulp & advies
Groene Drentse graszoden

Voor ieder gazon de beste keuze

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken

De beste graszoden van Friesland en omstreken

Omdat onze graszoden op de best onderhouden akkers gekweekt worden, durven we met overtuiging te zeggen dat we de beste graszoden van Nederland hebben. Ze krijgen alle ruimte om te groeien, en we steken er dan ook veel tijd en aandacht in. Een groot voordeel is de natuurlijke bemesting van de grasplanten, en ook het afsteken gebeurt met de grootste zorg. Alles om de beste graszoden bij jou in Friesland af te kunnen leveren!

gras maaien

Levering

Makkelijk op rol geleverd

Onze graszoden worden vers afgestoken van oergezonde Drentse akkers, en compact voor je opgerold. Zo is transporteren niet alleen gemakkelijk, de rollen zijn ook nog eens bijzonder handzaam: zo wordt jouw graszoden aanleggen ook nog eens bijzonder gemakkelijk. Bestel je een grotere hoeveelheid grasrollen, dat worden ze op een afbreekbare pallet bij je afgeleverd. Een kind kan de was doen!

  • Graszoden van 250 x 40 x 1,5 cm
  • Gewicht per stuk: 18,5 kg (indicatie)
  • Geleverd op herbruikbare pallet

Eenvoudig graszoden kopen in Friesland

Jij bepaalt bij Topgazon zelf hoe graszoden kopen in Friesland in zijn werk gaat. Wil je ze liever afhalen bij ons in Nooitgedacht, of maak je gebruik van onze handige bezorgservice? Jij mag het zeggen. We maken het je graag gemakkelijk om de beste graszoden aan te schaffen! Bekijk direct onze bezorgtarieven voor een helder beeld over de totale kosten. Wedden dat we alsnog voordeliger zijn dan alle graszoden die je in Friesland kan vinden?

Bekijk onze levertarieven

Handige tips en handleidingen

Sommige kwekers leveren hun graszoden in Friesland en daarmee uit: je hoeft niet bij ze aan te kloppen voor advies, of voor instructies hoe je je graszoden eigenlijk moet leggen. Zo ontzettend zonde, want kennis en expertise staan aan de basis van een mooie, groene grasmat.

Bij Topgazon vinden we het juist belangrijk dat jij vanaf dag 1 het maximale kunt halen uit jouw graszoden in Friesland! Daarom hebben we tal van handleidingen online staan, vol handige tips voor de optimale verzorging van jouw graszoden. En kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Bekijk onze handleidingen Persoonlijk advies
Ervaringen graszoden Friesland

Wat klanten over ons zeggen

Benieuwd wat andere klanten in Friesland voor ervaringen met onze graszoden hebben? We laten graag het woord aan hen!

“Gemakkelijk bestellen, op tijd bezorgd!”

Gemakkelijk bestellen. Wordt keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gras is prima. Alle benodigde informatie over grondbewerking, aanleggen en onderhoud van het gazon staat uitgebreid op de website. Topgazon is voor mij een topbedrijf. Een aanrader!

– Siebo Mollema

“Prachtig gazon, snel geleverd”

Prachtig speelgazon besteld en snel geleverd in het noorden. Mooie stevige en dichtheid mat!

– Danny Bosgraaf

“Ik heb nu een TOPgazon!”

Goede website. Zeer (klant)vriendelijk geholpen. En ik heb nu een TOP gazon. Wat wil je nog meer?

– Bart Scheltinga

Als hovenier graszoden kopen in Friesland

Heb je voor je werk regelmatig graszoden nodig voor jouw klanten? Ook dan kunnen we graszoden in Friesland leveren! Graszoden kopen in Friesland wordt zo bijzonder eenvoudig. Meld je aan als zakelijke klant, dan profiteer je van extra scherpe prijzen en nog veel meer voordelen. Hoveniers met dezelfde passie voor mooi gras als wij hebben, geven we graag een voorkeursbehandeling!

Meld je aan als zakelijke klant

Vragen?

Wil je graszoden in Friesland laten leveren, maar heb je nog vragen over onze dienstverlening? Of over onze verschillende soorten gras? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je vragen hebt over het aanleggen van je graszoden staan we je graag te woord!