Zonder plastic netten, van onze eigen kwekerij

Graszoden te koop

Graszoden bestellen

Eenvoudig een topgazon

Graszoden zonder plastic netten

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die graszoden te koop aanbiedt? Je hebt hem gevonden! Topgazon is een gespecialiseerde kweker in topkwaliteit graszoden, gevestigd op het platteland van Drenthe. Dé plek in Nederland waar de mooiste grasmatten vandaan komen! We hebben altijd een ruime voorraad graszoden te koop tegen de scherpste prijzen. Prachtige grasrollen, waar jij eenvoudig een fantastisch gazon mee kunt aanleggen!

Waar je moet zijn

Waar zijn graszoden te koop?

Graszoden zijn te koop bij tuincentra en bouwmarkten, én rechtstreeks van het veld bij graskwekers. Het beste kun je kijken naar echte graskwekers die graszoden te koop aanbieden. Niet alleen zijn de graszoden voordeliger te koop daar, vaak zijn ze ook van hogere versheid en kwaliteit. Je wordt bovendien vaak van beter advies voorzien, omdat graskwekers zich volledig toeleggen op het kweken van gras.

  • Tuincentra en bouwmarkten
  • Kwekerijen

Nu ook te koop: graszoden van échte Drentse kwaliteit

Op zoek naar de beste kwaliteit gras? Denk dan eens aan Drents gras. In Drenthe is gras kweken nog een echte ambacht; vanwege de hoge kwaliteit van de graszoden gaan deze de hele wereld over. Topgazon levert al ruim tien jaar een bijdrage aan deze uitstekende reputatie van Drenthe en biedt online voordelig graszoden te koop aan. Wordt jouw nieuwe grasmat er ook eentje van Topgazon?

Over topgazon

WVerschillende soorten graszoden

Speelgazon graszoden

engels raaigras
Bestel nu

Premium graszoden

turf grass
Bestel nu

Ecologische graszoden

turf-rolls
Bestel nu

Graszoden op rol te koop

Om het je makkelijk te maken een gezonde grasmat aan te leggen, hebben we bij Topgazon standaard graszoden op rol te koop. Deze grasrollen zijn makkelijk te vervoeren: door jou zelf, of door onze bezorgdienst! Eenmaal bij je thuis rol je ze ook net zo makkelijk weer uit en heb je direct een volle grasmat. Dankzij de enorme akkers van Topgazon hebben we altijd graszoden op rol te koop: we steken ze vers voor je van het land en zorgen er samen met jou voor dat ze zo snel mogelijk in je tuin komen te liggen!

Hulp bij bestellen

Heb je een vraag voor één van onze specialisten, of kom je er niet uit met bestellen? Bij Topgazon hebben we altijd goede en goedkope graszoden te koop, maar helpen we je ook graag van A tot Z. Schroom dus niet om om hulp te vragen! Of je nu een vraag hebt over je bestelling, of meer achtergrondinfo wil over onze graszoden: onze specialisten staan voor je klaar.

Contact opnemen