Wil je een prachtig groen gazon? Denk dan eens aan gras van de graskwekers uit Drenthe! Op de kweekvelden van Topgazon is het gras altijd groener dan bij de buren. Wij houden dit gras op organische wijze groen. Al meer dan tien jaar dragen wij hiermee een steentje bij aan de uitmuntende reputatie die het groene Drentse gras wereldwijd heeft opgebouwd.

Ons gras

Ons gras, dat een mooie diepgroene kleur heeft, wordt vanwege de kwaliteit en veelzijdigheid aan zowel tuincentra, hoveniers als particulieren geleverd. Wij zijn dan ook erg trots op ons product en willen graag dat het gezien wordt! Gras dat je bij ons afneemt zal uw tuin een prachtige strook groen opleveren. Zo zit je nooit meer in over of het gras groener is bij de buren.

gazon aanleggen

Gras en alles om je gazon mooi groen te houden

Je kunt prachtig groen gras voor je speel- of siergazon bij ons afnemen. Je krijgt dit gras dan geleverd in groene stroken van 2,5 meter in lengte bij 0,4 meter in breedte. Wil je de allerhoogste kwaliteit graszoden? Dan kan je bij ons de Premium graszoden kopen. Daarnaast bieden we ook natuurzoden aan, net zo groen én biologisch gekweekt.

Hoe houd je je gazon zo prachtig groen? In onze webshop vind je ook bemesting, voor het onderhouden van uw graszoden. Altijd scherp geprijsd en organisch, zo blijf je verzekerd van het voordeligste en gezondste groene gras. Neem een kijkje in onze Topgazon webshop om te kijken welke grasproducten wij in de aanbieding hebben.

 19,50 incl. BTW

Groene gras service

Maak gebruik van onze service waarbij we je informeren en bijstaan bij het leggen van het perfecte groene gazon.

Liever zelfstandig aan de slag? Pak de ‘Handleiding graszoden leggen’. Wanneer je deze handleiding volgt, ben je verzekerd van de mooiste groenstrook in jouw tuin. Tenslotte staan we onze klanten graag te woord over het mooi groen houden van gras of over onze andere grasproducten.

Ga naar de handleiding graszoden leggen

Groene graszoden kopen

Voordat je je graszoden aanschaft, is het goed om over een aantal zaken na te denken. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat wordt de functie van mijn gazon?
  • Hoeveel tijd wil ik in het onderhoud steken?
  • Wat is mijn budget?
  • Ga ik de graszoden zelf leggen, of laat ik ze leggen?
Lees meer over het kopen van graszoden

In onze webshop koop je gemakkelijk nieuwe groene graszoden. Wij leveren door heel Nederland*, aan particulieren én bedrijven, de beste en groenste grasmat. Het grootste voordeel voor jou is dat je direct bij de graszodenteler bestelt. Zo ben je ervan verzekerd dat je de laagste prijs voor de graszoden betaalt.