Wie zijn wij?

Met deze kleine maar zeer hechte groep hebben wij een fantastisch mooi bedrijf en klantenbestand opgebouwd.

Arwolt Emmens

Mede-eigenaar

Zorgt voor alle werkzaamheden ‘achter de schermen’.

Arnout Weuring

Mede-eigenaar

Allround werkzaam in het bedrijf. Heb je wellicht al eens gezien tijdens het bezorgen van je bestelling, of gesproken aan de telefoon.

Margé Emmens

Mede-eigenaar

Helpt je graag met vragen tijdens het bestellen, of na het afhalen van je bestelling.

Marco Berghuis

Administratief Medewerker

Beantwoordt graag je vragen, telefonisch of via de mail.

Koen Lamberts

Allround Medewerker

Zorgt dat je bestelling op de juiste manier geoogst en geladen wordt.

Kwaliteit en toepassing van de graszoden

Er zijn vele graskwekers en tuincentra die graszoden verkopen. Er zit echter een verschil in de kwaliteit en vooral ook de toepassing in de graszoden die zij verkopen. Ten eerste is het aan te raden om vanwege de hogere kwaliteit graszoden direct van graskwekers af te nemen. Je weet in dit geval zeker dat ze vers van het land gesneden graszoden verkopen tegen een gunstige prijs. Als je graszoden afneemt, moet je altijd goed weten wat voor toepassing het gras krijgt. Moet er bijvoorbeeld op gesport worden? Dan is sportgras aan te raden bij een daarvoor gespecialiseerde kweker. Wil je juist een speel- of siergazon? Dan kun je bijvoorbeeld speel- /siergraszoden van Topgazon afnemen. Wij verkopen graszoden die uitstekend geschikt zijn voor beide toepassingen. Je kunt namelijk zelf bepalen welke uitstraling en toepassing je de graszoden die wij verkopen geeft. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Handige handleidingen

Wil je er zeker van zijn dat jij jouw nieuwe graszoden op de juiste manier legt en op de beste manier onderhoudt? Lees dan onze handleidingen, waarin we precies vertellen hoe je dat moet doen. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Graskwekers verkopen de beste graszoden

De graszoden die wij verkopen worden snel en voordelig geleverd. Wij werken bij het bezorgen van de graszoden die we verkopen samen met een prima transporteur. Zo worden de graszoden en overige producten die we verkopen tijdig en in een juiste staat afgeleverd. Doordat op een pallet 60 m2 graszoden passen, kunnen grote oppervlakten bedekt worden met één vrachtlading. Met onze berekeningstool kun je snel berekenen wat de graszoden en bezorgkosten zullen kosten. Zelf snel nieuw kant en klare graszoden kopen? Deze zijn vers gesneden van het land.

Onze machines

Oogstmachine

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en met de hand opstapelen.

Oogstmachine

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en met de hand opstapelen.

Oogstmachine stapel

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en welke de machine zelf opstapelt.

Tractor met voorlader

Tractor met een voorlader en een palletbord achterop om de pallets te kunnen verplaatsen en te laden in een vrachtauto.

Tractor met kooimaaier

Tractor met een kooimaaier die het gras eraf knipt. Hierdoor kunnen wij het maaisel laten liggen als bescherming van de zoden.

Tractor met zuigwagen

Tractor met een zuigwagen. Als er teveel maaisel op de zoden ligt halen we het er met een enorme stofzuiger af waarna we weer een frisse en schone zode hebben liggen.

Tractor met vacuüm tank

Tractor met een vacuüm tank om te zorgen: dat op plaatsen waar onze regeninstallatie niet kan komen, toch nog genoeg water komt om de zode te laten groeien.

Transport

Om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn naar hovenier en particulier bezorgen wij een deel van de bestellingen met eigen transport. Zo kunnen wij meer wensen van aflevertijden vervullen.