Wie zijn wij?

Met deze kleine maar zeer hechte groep, hebben wij een fantastisch mooi bedrijf en klantenbestand opgebouwd.

Arwolt Emmens

Mede-eigenaar

Zorgzaam voor alle werkzaamheden “achter de schermen”

Arnout Weuring

Mede-eigenaar

Allround werkzaam in het bedrijf. Heeft u wellicht al eens gezien tijdens het bezorgen van uw bestelling of gesproken aan de telefoon.

Margé Emmens

Mede-eigenaar

Helpt u graag met uw vragen of tijdens het afhalen van uw bestelling.

Marco Berghuis

Administratief Medewerker

Beantwoord graag uw vragen telefonisch of via de mail.

Jaap-Jan Braams

Allround Medewerker

Zorgzaam dat uw bestelling op de juiste manier geoogst en geladen wordt.

Kwaliteit en toepassing in de graszoden

Er zijn vele graskwekers en tuincentra die graszoden verkopen. Er zit echter een verschil in de kwaliteit en vooral ook de toepassing in de graszoden die zij verkopen. Ten eerste is het aan te raden om vanwege de hogere kwaliteit graszoden direct van graskwekers af te nemen. U weet in dit geval zeker dat zij vers van het land gesneden graszoden verkopen tegen een gunstige prijs. Wanneer u graszoden afneemt, moet u altijd goed weten wat voor toepassing u het gras wilt geven. Moet er bijvoorbeeld op gesport worden? Dan is sportgras aan te raden bij een daarvoor gespecialiseerde kweker. Wilt u juist een speel- of siergazon? Dan kunt u bijvoorbeeld speel- /siergraszoden van Topgazon afnemen. Wij verkopen graszoden die uitstekend geschikt zijn voor beide toepassingen. U kunt namelijk zelf bepalen welke uitstraling en toepassing u de graszoden die wij verkopen geeft. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Graskwekers en gratis bodemservice

Gratis bodemservice bij de graszoden die wij verkopen. Wilt u zeker zijn van een goede ondergrond van uw graszoden? Wij leveren bij de graszoden die wij verkopen een gratis en vrijblijvende bodemservice. Dit houdt in dat wij op basis door een door u toegestuurd grondmonster analyseren of uw bodem voedingsstoffen of gazonkalk nodig heeft. Zo zorgen wij er voor dat u verzekerd bent dat de graszoden die wij verkopen altijd lang in topconditie blijven. Daarnaast hebben wij een handige “handleiding graszoden leggen’’ beschikbaar op onze website. Een uitkomst voor iedereen die groene vingers heeft en tijd wil vrijmaken om zelf de graszoden te leggen. Wij verkopen naast graszoden (in een Premium en Premium+ kwaliteit) ook alles voor het onderhoud van uw grasperk. Of u nu organische gazonkalk of organische plantenvoeding zoekt. Wij verkopen het in onze online shop.

Graskwekers verkopen de beste graszoden

De graszoden die wij verkopen worden snel en voordelig geleverd. Wij werken bij het bezorgen van de graszoden die wij verkopen samen met een prima transporteur. Zo worden de graszoden en overige producten die wij verkopen tijdig en in een juiste staat afgeleverd. Doordat op een pallet 60 m2 graszoden passen, kunnen grote oppervlakten bedekt worden met één vrachtlading. Met onze berekeningstool op https://topgazon.nl kunt u snel berekenen wat de graszoden en bezorgkosten zullen kosten. Zelf snel nieuw kant en klare graszoden kopen? Deze zijn vers gesneden van het land.

Onze machines

Oogstmachine

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en met de hand opstapelen.

Oogstmachine

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en met de hand opstapelen.

Oogstmachine stapel

Dit is een machine waarmee we de zoden oogsten en welke de machine zelf opstapelt.

Tractor met voorlader

Tractor met een voorlader en een palletbord achterop om de pallets te kunnen verplaatsen en te laden in een vrachtauto.

Tractor met kooimaaier

Tractor met een kooimaaier die het gras eraf knipt. Hierdoor kunnen wij het maaisel laten liggen als bescherming van de zoden.

Tractor met zuigwagen

Tractor met een zuigwagen. Als er teveel maaisel op de zoden ligt halen we het er met een enorme stofzuiger af waarna we weer een frisse en schone zode hebben liggen.

Tractor met vacuüm tank

Tractor met een vacuüm tank om te zorgen: dat op plaatsen waar onze regeninstallatie niet kan komen, toch nog genoeg water komt om de zode te laten groeien.

Trasnport

Om zo flexibel mogelijk te kunnen zijn naar hovenier en particulier bezorgen wij een deel van de bestellingen met eigen transport. Zo kunnen wij meer wensen van aflevertijden vervullen.