Wat kosten graszoden

Wat kosten graszoden?

Voor je graszoden gaat leggen, wil je natuurlijk wel weten waar je budgettechnisch aan toe bent. Wat kosten graszoden eigenlijk, en hoe komen we op die prijs? In deze blog vertellen we je meer over de prijs van graszoden, en hoe die tot stand komt. Daarnaast geven we je een overzicht van alle bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden als je graszoden gaat leggen. Wat kosten graszoden in de breedste zin van het woord?

Wat bepaalt de graszoden prijs?

De graszoden prijs is afhankelijk van de kosten voor grondstoffen, arbeid en hulpmiddelen die ervoor zorgen dat het gras mooi groeit. ‘Wat kosten graszoden?’ is dus een vraag die in verschillende seizoenen en jaren verschillende antwoorden kan hebben. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat de kwaliteit van het gras altijd voor moet gaan op wat graszoden kosten. Wij doen er alles aan om jou de beste graszoden tegen de beste prijs te leveren!

Wat zijn bepalende factoren in wat graszoden kosten?

Wat kosten graszoden per m2?

Wat graszoden per m2 kosten, bepalen we bij ons aan de hand van de kwaliteit van het gras. Wil je gewoon groen gras, dan zijn Speelgazon graszoden voor jou prima geschikt. Wil je een vollere grasmat met meer plantjes per m2? Dan is een Premium graszoden misschien een betere keuze voor jou. En wil je een grasmat die op een biologische manier gekweekt is, zonder enige chemische bestrijdingsmiddelen? Kies dan voor onze Ecologische graszoden.

Je zult zien: hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de prijs van de graszoden per m2.

vanaf €2,16 per m²

Speelgazon graszoden

Prijsbewust

Direct groene grasmat

Hoge kwaliteit

Bestellen

vanaf €2,32 per m²

Premium graszoden

Hoogste kwaliteit

Volle grasmat

Zeer goede wortelstructuur

Bestellen

vanaf €2,72 per m²

Ecologische graszoden

Milieubewust

Ecologisch gekweekt

Hoogwaardige kwaliteit

Bekijken

Meer bestellen = meer voordeel

Bestel je in één keer veel graszoden bij Topgazon? Dan profiteer je van onze interessante staffelkortingen. Dat kan je wel tot 20% besparen op je aankoop! Grote inkopers zijn dus veel voordeliger uit. Bekijk op welk kortingspercentage jij kunt rekenen bij je bestelling:

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Naast de graszoden prijs zijn er natuurlijk meer factoren in het spel die bepalen wat je graszoden uiteindelijk kosten. Denk hierbij aan transportkosten, de kosten voor een eventuele hovenier als je je graszoden wilt laten leggen, of de kosten voor extra aanplantgrond als je bodem nog niet helemaal op orde is. En wat dacht je van de kosten voor mest en kalk om je gras het hele jaar door gezond te houden? Met de kosten van graszoden alleen ben je er nog niet, wees je daar bewust van!

Houd rekening met de volgende bijkomende kosten als je graszoden gaat aanschaffen:

Zelf afhalen is altijd voordeliger

Snel kosten besparen bij aanschaf van jouw graszoden? Zorg dan voor je eigen vervoer als je de graszoden gaat bestellen. En onderschat vooral de omvang en het gewicht van graszoden niet: een 1 m2 rol weegt al 17-20 kg. In de meeste gevallen heb je dus zeker een aanhanger nodig!

Bij Topgazon is het altijd mogelijk om op eigen gelegenheid naar Nooitgedacht te komen en je graszoden mee te nemen. Bestel dan wel even online, dan zorgen we dat je graszoden op het juiste moment voor je worden afgestoken en op je liggen te wachten als je aankomt!

Altijd een voordelige koop bij Topgazon

Bij Topgazon weten we de kosten van onze graszoden altijd goed te balanceren met de kwaliteit die we leveren. Je krijgt altijd sterke grasmatten geleverd die op een natuurlijke manier gegroeid zijn, zonder netten en zonder onnodige chemicaliën. Voor een bijzonder competitieve prijs!

Hulp bij je budgetplanning

Wil je graag een compleet plaatje van wat graszoden gaan kosten in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze grasexperts neemt dan graag je budgetplanning met je door, en kan je dan direct vertellen voor welke kwaliteit gras jij kunt gaan!

Neem contact met ons op