Wil je graszoden kopen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Topgazon koop je de mooiste groene graszoden waar het Drentse landschap bekend om staat. Kies uit Premium, Speelgazon of Ecologische zoden die op milieubewuste wijze worden gekweekt. Vervolgens bestel je de graszoden in rolletjes eenvoudig online en kun je deze zelfs thuis laten bezorgen!

Graszoden per rol

Bij Topgazon kun je graszoden kopen in rolletjes. Dit maakt het eenvoudig te vervoeren én te leggen. Iedere graszode is 250 cm lang en 40 cm breed. Reken dus één rol per vierkante meter. Het gewicht van een graszode ligt rond de 13 tot 18 kg. De dikte van de graszoden is 1,5 cm.

Welke graszoden kies je?

In onze webshop vind je drie verschillende soorten graszoden, namelijk Speelgazon graszoden, Premium graszoden en Ecologische graszoden. Alle graszoden zijn van uitstekende kwaliteit. Toch is premium speelgazon voordeliger. Hoe komt dat? Door de manier van kweken!

Vind je het belangrijk dat jouw graszoden zo milieuvriendelijk mogelijk gekweekt zijn?

Dan kies je voor Ecologische graszoden. We maken bij het kweken van deze graszoden uitsluitend gebruik van organische (natuurlijke) meststoffen.

Daarnaast wordt er minimaal gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Bij het kopen van de graszoden van Topgazon kies je dus niet alleen voor een prachtig ogend gazon, maar ook nog eens voor een zeer milieuvriendelijke manier van kweken. Bij het aanschaffen van bijvoorbeeld de Ecologische graszoden, snijdt het mes dus aan beide kanten.

Al onze graszoden krijgen ruim de tijd om te rijpen. Hierdoor ontwikkelen ze een uitstekende wortelstructuur, waardoor ze vol en stevig zijn. Graszoden kopen van topkwaliteit doe je dus bij Topgazon.nl!

Online graszoden kopen

Weet je hoeveel graszoden je nodig hebt? Dan kun je eenvoudig een online een bestelling plaatsen. Wil je de zoden zelf op komen halen in Nooitgedacht? Dan kies je zelf een moment van dinsdag tot en met zaterdag om je bestelling op te halen.

Bekijk onze openingstijden
over ons

Graszoden laten bezorgen

Wist je dat je de bestelling ook door ons thuis af kunt laten leveren? Dat scheelt je een hoop tijd! Bestel je vóór 12:00 uur, dan kunnen we jouw bestelling de eerstvolgende bezorgdag al leveren. Je ontvangt hiervoor een Track & Trace code. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand en hoeveel vierkante meter je aan graszoden wilt kopen.

Wist je trouwens dat je niet per se thuis hoeft te zijn om de gekochte graszoden in ontvangst te nemen? We leveren pallets met rolletjes en kunnen deze bij je op de stoep lossen.

Let op: We adviseren je wel de graszoden binnen twee dagen te leggen.

Bekijk ons assortiment

Heb je de door jou gekochte graszoden in huis? Dan is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk legt. Het liefst binnen twee dagen. Alles dat je moet weten voordat je hiermee aan de slag gaat beschrijven we in onze handleiding graszoden leggen. Ben je zo ver? Lees hem dan door!

Graszoden kopen en aanleggen is zo gepiept, maar hoe zorg je ervoor dat je gazon mooi blijft? Ten eerste is dit afhankelijk van je wensen. Wil je dat er intensief op gespeeld kan worden? Maai dan in het groeiseizoen één keer per week de grassprieten tot 4 cm kort.

Voor een siergazon kun je kiezen voor 2 á 2,5 cm en maai je bij voorkeur twee keer per tien dagen. Daarnaast raden we aan de graszoden te bemesten en te verticuteren. Lees onze handleidingen over deze twee vormen van onderhoud:

Contact

Wil je graszoden kopen, maar heb je eerste meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij met plezier al je vragen. Je kunt ons bellen of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Neem contact op