gras bezorgenGras bezorgen het is erg handig om gras te laten bezorgen, aangezien rollen gras zwaar zijn en veel ruimte in nemen op een kar. Het laten bezorgen van gras kan u daarom de moeite besparen het gras zelf op te halen en te laden op de kar. Zeker als u zelf geen geschikt vervoer heeft en ver van de graskweker af woont waar u het gras gekocht heeft, is het laten bezorgen een ideale mogelijkheid. Veel graskwekers hebben dan ook een bezorgservice die klanten volledig kan ontlasten door het bestelde gras met een vrachtauto bij de klant thuis te bezorgen. Hierdoor kunnen ook grote bestellingen graszoden in één rit op de plaats van bestemming komen. Per pallet kan er namelijk 75 m2 gras worden gestapeld, waardoor het mogelijk is vele honderden m2 bij een klant af te leveren.

Topgazon laat gras bezorgen

Topgazon heeft voor klanten die (van verre) gras bestellen een uitstekende bezorgservice paraat. Al jarenlang werken wij samen met transporteurs om het gras tijdig en goed te laten bezorgen aan onze klanten. Door middel van een track en trace systeem kunnen onze klanten de status van hun bestelling volgen, zo weten zij altijd wanneer onze transporteur het gras zal bezorgen. Op onze website https://topgazon.nl is er een handige berekeningstool die voor u kan berekenen wat de bezorgkosten zijn van uw bestelling gras. Heeft u vragen over het bezorgen van gras of speciale wensen, neem dan contact op met onze Topgazon klantenservice.

Snelle gras bezorgservice

Laat eenvoudig onderhoudsproducten bij uw bestelling gras mee bezorgen Naast Premium en Premium+ en Natuur gras kunt u ook gazonkalk en/of bemesting laten bezorgen. Onze eigen lijn organische gazonkalk en bemesting/plantenvoeding worden al vaak bij het gras mee bezorgd. Deze uitstekende producten zorgen ervoor dat u jarenlang van uw grasmat kunt genieten. Neem een kijkje in onze webshop en laat deze producten mee bezorgen, eventueel bij uw bestelling van nieuwe graszoden.