Topgazon reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Tevreden klanten met gezonde, groene grasmatten: dat is waar we het allemaal voor doen. We steken veel tijd en energie in onze graszoden, en dat zien we gelukkig ook terug in de enthousiaste reacties van mensen die bij ons besteld hebben. Ben jij benieuwd wat klanten Topgazon voor review geven? Hieronder vind je een greep uit de honderden Topgazon reviews die we afgelopen jaren binnenkregen.

Over Topgazon

Topgazon reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

topgazon reviews(s)

“Top service, top zoden en top bezorging!”

De Top in topgazon klopt helemaal. Top service, Top graszoden en Top bezorging!! Met name de communicatie is fantastisch verlopen, die mag wat mij betreft ook wel 6 sterren krijgen. Tweede foto is van anderhalve week na het leggen!

– Jurien Bosman

“Topgazon is voor mij een topbedrijf”

Gemakkelijk bestellen. Wordt keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gras is prima. Alle benodigde informatie over grondbewerking, aanleggen en onderhoud van het gazon staat uitgebreid op de website. Topgazon is voor mij een topbedrijf. Een aanrader!

– Siebo Mollema

“Goede kwaliteit graszoden”

Werd snel en volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit graszoden, mooi vol! Had geen track en trace ontvangen na verzending, maar kreeg binnen enkele minuten antwoord op mijn mails, uitstekende klantenservice.

– Marieke Heikens

review(s)

“Volgens afspraak geleverd”

Goede ervaring met Topgazon! Eerst geen T&T-code ontvangen, maar na een berichtje via Whatsapp bleek dit per vervoerder te verschillen. Men kon alsnog (binnen een kwartier) een indicatie van de aankomsttijd geven. De graszoden werden volgens afspraak geleverd. Zoden zelf zijn van een prima kwaliteit.

– Joost Miljoen

“Uitstekende kwaliteit & service”

Gras is van prima kwaliteit, niet geel en niks gescheurd. Topgazon heeft zelfs meegeholpen met inladen. Nog tips meegekregen ook!

– Marcel Dubois

reviews

“Mooie groene grasmat”

De nieuwe graszoden werden op de juiste dag en tijdstip geleverd. Het aanleggen van de nieuwe graszoden was wel even een klus maar is goed zelf te doen. Aangezien ik via de website de “graszoden leggen pdf” heb gedownload en uitgeprint. Na het nieuwe gazon te hebben gelegd, heb ik de bijgeleverde gazonmest erover heen gestrooid, het drie weken goed verzorgd en laten groeien. Het eindresultaat is een mooie groene grasmat.

– Sander Schokker

Wat wij doen om jou de beste graszoden te leveren

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten

Het liefst horen wij natuurlijk alleen maar positieve Topgazon reviews. Maar natuurlijk blijven er altijd punten waar we op kunnen verbeteren. De reviews die we binnenkrijgen, vervullen daarom een belangrijke functie in onze bedrijfsvoering.

Jouw Topgazon review helpt ons inzien waar we ons werk goed doen, en waar we nog verbeteringen kunnen aanbrengen. En met name dat laatste vinden we belangrijk!

reviews

Wat als je niet tevreden bent?

Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Ben je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden over jouw bestelling bij Topgazon? Dan hebben we een aantal opties om je ervaring toch een positieve draai te geven.

Retourneren

Vanwege de bederfelijke aard van levende planten kun je je graszoden helaas niet retourneren. Maar heb je een ander product gekocht, zoals gazonmest? Dan kun je jouw bestelling natuurlijk altijd retourneren binnen een termijn van 14 dagen.

Meer over retourneren

Contact opnemen

Niet tevreden over de kwaliteit van je graszoden? Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Contact

Laat ons weten hoe we kunnen verbeteren

Wij werken elke dag hard om onze dienstverlening nóg een beetje beter te maken. Maar dat kunnen we niet zonder jouw feedback! Laat dus jouw Topgazon review achter en vertel ons hoe je ervaring met ons bedrijf was. En heb je een vraag of een suggestie? Onze klantenservice hoort graag van je!

Neem contact op