onkruid bestrijdingOnkruidbestrijdingHoe langer uw gazon ligt, hoe vaker er onkruid in voorkomt. Het gaat dan vooral om paardenbloemen, klavertjes en madeliefjes. Dit is moeilijk te voorkomen, maar zodra u dit ziet kunt u het onkruid het beste verwijderen. Het is belangrijk om dit voorzichtig te doen, zodat de grasmat niet te veel beschadigd wordt. Wanneer u uw gras goed bemest heeft, zal het kale stuk snel weer dichtgroeien en is bijzaaien niet nodig. Is de kale plek groter dan 7 bij 7 centimeter, dan kunt u beter wel gras bij zaaien. Wanneer er sprake is van veel onkruid, raden wij u een onkruidbestrijdingsmiddel aan. Andere grassoorten Andere soorten gras komen ook vaak voor bij oudere gazons. Dit kunt u herkennen aan een andere structuur, kleur en blad of de aanwezigheid van zaadstengels. Verwijderen door het uitsteken van de wilde pollen is de beste oplossing. Doet u dit niet, dan zal uw gazon na enkele jaren een verzameling zijn van allerlei grassoorten. Dan is de enige oplossing het volledig vernieuwen van uw gazon.

Onkruid bestrijden

Vernieuwen van uw gazon Wanneer uw grasmat niet meer te redden is, kunt u ervoor kiezen om gras te gaan zaaien of om grasmatten te kopen. Bij Topgazon vindt u de beste graszoden. Het grootste voordeel van het graszoden leggen is dat u snel weer van uw tuin kan genieten. U hoeft niet te wachten tot het gras is opgekomen en u kunt het gras snel betreden.

Onkruidbestrijding

Onkruidbestrijding contact Heeft u vragen over onkruidbestrijding, wilt u advies over van uw gazon of wilt u direct graszoden bestellen bij Topgazon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.