Natuur Graszoden / Natuurzoden

Onze Natuur graszoden zijn de beste keuze voor de milieubewuste consument. Deze natuurlijke graszoden worden namelijk op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt. Zo wordt er gebruik gemaakt van organische (natuurlijke) meststoffen bij het kweekproces en wordt er minimaal gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Op deze manier wordt een speel- of siergazon gerealiseerd van een prachtig hoogwaardige en natuurlijke kwaliteit!

Kiezen voor natuurzoden

  • Ecologisch verantwoord gekweekt
  • Minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen
  • Hoogwaardig natuurlijke graskwaliteit!
  • Slechts € 2,49 per m²

Voor 12 uur besteld is morgen in de tuin!

Natuurlijk gekweekt

Tijdens het kweekproces van onze natuurzoden wordt er gebruik gemaakt van organische meststoffen, om een zo natuurlijk mogelijk effect te behalen. Zo krijgt u een prachtige grasmat en bent u nog milieubewust bezig ook! Doordat er minimaal gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen kunt u in onze natuurzoden wel eerder een onkruidplantje of bloemetje aantreffen.

Natuur graszoden kopen

Onze Natuur graszoden graskwaliteit kunt u al afnemen voor een graszodenprijs van € 2,49 per m² (exclusief transport). De natuurlijke kwaliteit graszoden vallen onder de Natuur kwaliteitsklasse. Deze graszoden hebben meer dan een jaar de tijd gehad om te rijpen tot een natuurlijk stevige grasmat. Betere natuur graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Gemakkelijk online natuur graszoden bestellen

U kunt na het invullen van het bezorgadres, aangeven of u uw nieuwe graszoden zelf wilt komen ophalen. U kunt er ook voor kiezen om de natuur graszoden via een speciaal graszoden transportbedrijf te laten leveren. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen, dan vragen wij u om uw bestelling telefonisch door te geven. Ons telefoonnummer is: 0592 241 739.

Aan huis geleverd!

Wij leveren natuur graszoden alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Wel kunt u van maandag t/m zaterdag uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten. Levering binnen een straal van 40 km rond Rolde is vaak op maandag en zaterdag ook mogelijk; bel voor de mogelijkheden.

Topgazon: voor de beste natuurlijke graszoden!

Het kweken van natuur graszoden van een natuurlijke graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren graszoden van de hoogste graskwaliteit. Bij Topgazon kunt u de beste graszoden kopen. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, niet van het aantal te rijden kilometers. Wij leveren door heel Nederland graszoden voor een betaalbare prijs.

Google reviews

betalen met ideal
Speelgazon Graszoden
graszoden premium
Premium Speelgazon
graszoden premium plus
Natuur Graszoden
natuur graszoden