Kunstgras kopen of echte graszoden

kunstgrasKunstgras is in opkomst als grondbedekking; Er zijn diverse toepassingen voor kunstgazons. Kunstgras is in opkomst als bedekking voor gazons en sportvelden. De kwaliteit van kunstmatig gras is de afgelopen jaren, sterk verbeterd. Hoewel hierover soms nog discussie ontstaat (bijvoorbeeld door liefhebbers van natuurlijk gras in het betaald voetbal), lijkt het toch onderdeel te worden van de manier waarop mensen gras beleven. Kunstmatig gras heeft als voordeel dat het eenvoudiger te onderhouden is en toch de uitstraling geeft van ‘echt’ natuurlijk gras. Topgazon kan op aanvraag daarom ook verschillende soorten kunstgras leveren aan klanten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Op onze contactpagina staat ons mailadres en telefoonnummer zodat u direct contact met ons op kan nemen.

Wilt u kunst graszoden kopen? Of heeft u toch liever echte groene graszoden kopen? Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke graszoden dan kunt u zeker bij Topgazon terecht. Naast kunstgras verkopen wij namelijk ook Speelgazon, Premium en Natuur graszoden aan particulieren, hoveniers en tuincentra. Hoewel deze graszoden wel meer onderhoud nodig hebben als kunstmatig gras, zijn ze geliefd in binnen- en buitenland vanwege de hoge kwaliteit. Onze graszoden zijn zowel geschikt voor siergazons als voor speelgazons en worden op ecologisch verantwoorde wijze gekweekt. De speelzoden worden in rollen van 250 centimeter lengte bij 40 centimeter breedte worden geleverd. Hiermee kunt u voordelig al eigenaar zijn van een prachtig Speelgazon. De Premium graszoden zijn van een nog hogere kwaliteit. En de Natuur graszoden voor het beste en mooiste gras. Zowel voor kunstgras als voor natuurlijk groen gras bent u bij ons dus aan het juiste online adres!

Kunstgras bestellen en ophogen

Wilt u kunstgras bestellen? Of toch liever echte groene graszoden bestellen?  Voor de liefhebber van natuurlijk gras hebben wij ook plantenvoeding beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u advies over welk type kunstgras of natuurlijke graszoden in uw situatie het beste passen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden in uw situatie. Mocht u besluiten voor natuurlijk gras te gaan, dan kunnen wij u onze kosteloze bodemservice aanbieden. Zo weet u zeker dat uw ondergrond geschikt is voor uw natuurlijke graszoden!