Waarschijnlijk heb je er al even over nagedacht wanneer je besluit om een nieuw gazon aan te schaffen. Of je bent nog midden in dit proces wat vooraf gaat aan de koop van graszoden. In dat geval willen we je hier graag bij helpen. Eén van de vragen die je jezelf stelt, zou bijvoorbeeld kunnen zijn wat de prijs van graszoden is. Daarover willen we je graag meer vertellen op deze pagina.

Wat kun je met graszoden?

Eerst willen we je iets meer toelichten over hetgeen je met graszoden kunt en welke soort graszoden je nodig hebt voor jouw ideale gazon. Daar is immers ook de prijs van afhankelijk. De graszoden van Topgazon zijn er in verschillende varianten en bieden voor jou de mogelijkheid om het (speel)gazon aan te leggen waar je naar op zoek bent.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor verschillende graszoden, die je thuis geleverd krijgt in grasrollen, ook voor de onderhoudsmiddelen ben je bij Topgazon aan het juiste adres! En heb je meer informatie nodig over het leggen van een prachtige grasmat? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze uitgebreide handleiding. Bovendien vind je hier tips terug voor het onderhouden van jouw gazon.

De prijs van graszoden

Nu komen we terug op hetgeen wat het onderwerp van deze pagina is: de prijs van graszoden. Want, wat dien je eigenlijk te betalen voor een mooi gazon? En welke graszoden zijn voor jouw doeleinde het meest geschikt? Op beide vragen gaan we je het antwoord geven.

Op de vraag over de totale kosten van jouw gazon, kunnen we je helaas geen eenduidig antwoord geven. Het hangt namelijk af van de graszoden die je nodig hebt (hierover later meer) en met name ook van de oppervlakte van de grasmat die jij voor ogen hebt. De prijs van de graszoden die je in onze webshop terug kunt vinden, worden dan ook allemaal gerekend per vierkante meter m².

Op die manier kun je dan ook zelf precies uitrekenen wat de prijs van de graszoden is die jij wilt gaan aanschaffen. Op dit moment vind je binnen de webshop van Topgazon drie verschillende soorten graszoden terug, te weten:

Dé perfecte keuze voor de prijsbewuste consument.

Dé keus voor als je een mooie groene grasmat wilt hebben.

Dé ideale grasmat voor milieubewuste consumenten.

De prijs van deze graszoden verschillen van elkaar. Met de speelgazon graszoden ben je het goedkoopste uit en heb jij dus voor de laagste prijs een schitterend gazon. Deze graszoden zijn van een goede kwaliteit en beschikken over een scherpe prijs.

De premium graszoden zijn iets duurder en iets voller en steviger van aard. Deze graszoden zijn van de allerhoogste kwaliteit. Tot slot heb je ook nog de natuur graszoden. Deze worden uiterst milieubewust gekweekt, waardoor dit een behoorlijk duurzame keuze is.

Twijfel je over de juiste keuze? Heb je nog meer vragen over de prijs van graszoden? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers vertellen je er graag meer over en helpen je graag bij de zoektocht naar de meest geschikte graszoden voor een prachtig gazon.

Contact opnemen