Bel ons: 0592-241739 info@topgazon.nl

Speelgazon Graszoden

premium graszodenSpeelgazon Graszoden kopen? Dat doet u bij Topgazon graszoden de graszodenspecialist voor een nieuw groen gras gazon. Deze Speelgazon graszoden zijn met alle zorg gekweekt door één van Nederlands beste graszodentelers. Deze graszoden zijn geschikt als speelgazon.

Graszoden kwaliteit

De Speelgazon graszoden staan bekend om een hoge graskwaliteit. Deze A klasse graszoden zijn door Topgazon verkregen door jarenlange ervaring, natuurlijke selectie en de samenstelling van het graszaad. Met als resultaat een mooie grasmat voor de prijsbewuste consument.

Speelgazon graszoden kopen

Speelgazon graszoden kopen kan al voor een graszodenprijs van € 1,75 per m² (exclusief transport). Deze hoge kwaliteit graszoden speelgazon zijn uitermate geschikt voor de aanleg van een speel- of siergazon. Het is dé ideale keuze voor de prijsbewuste consument. Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Speelgazon graszoden bestellen

Wilt u graszoden bestellen? U kunt na het invullen van het bezorgadres aangeven of u uw nieuwe gras zelf wilt komen ophalen. Het is ook mogelijk om de zoden door een speciaal gras transportbedrijf te laten bezorgen. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen? Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met 0592 241739 om uw bestelling telefonisch door te geven.

Speelgazon graszoden bezorgen

Wij leveren speelgazon graszoden alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Van maandag t/m zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten.

Goedkope graszoden kopen doet u bij Topgazon

Het kweken van Speelgazon, van een hoge graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren speelgazon zoden van de hoogste graskwaliteit. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, niet van het aantal te rijden kilometers. Wij leveren door heel Nederland gazon voor een goedkope graszodenprijs.

Graszoden
product image
Topgazon Graszoden
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 11 votes
Topgazon
Topgazon Graszoden
Graszoden
Speelgazon Graszoden
€ 1,50 p/m²
EUR 1,65 p/m²
Product Availability
Available in Stock