Speelgazon graszoden

Met onze Speelgazon graszoden heeft u binnen afzienbare tijd een nieuwe, groene grasmat. Deze graszoden zijn met alle zorg door ons gekweekt en zeer geschikt als zowel sier- als speelgazon. De A-klasse graszoden zijn door Topgazon verkregen door jarenlange ervaring, natuurlijke selecte en de samenstelling van het graszaad. Zo bent u verzekerd van de beste grasmat, voor een zeer vriendelijke prijs. De ideale keuze voor de prijsbewuste consument, dus!

Voordelen van speelgazon graszoden

  • Direct een groene grasmat
  • De ideale keuze voor de prijsbewuste consument
  • Hoge graskwaliteit!
  • Slechts € 1,75 per m²

Voor 12 uur besteld is morgen in de tuin!

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

De Speelgazon graszoden staan bekend om een hoge graskwaliteit en om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor slechts € 1,75 per vierkante meter kunt u namelijk al genieten van een prachtig, groen grasgazon! Zo krijgt u graszoden van uitstekende kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Speelgazon graszoden zijn geschikt als zowel sier- als speelgazon.

Dé ideale keuze voor de prijsbewuste consument

Speelgazon graszoden kopen kan al voor een graszodenprijs van € 1,75 per m² (exclusief transport). Deze hoge kwaliteit graszoden speelgazon zijn uitermate geschikt voor de aanleg van een speel- of siergazon. Het is dé ideale keuze voor de prijsbewuste consument. Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt na het invullen van het bezorgadres aangeven of u uw nieuwe gras zelf wilt komen ophalen. Het is ook mogelijk om de zoden door een speciaal gras transportbedrijf te laten bezorgen. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen? Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met 0592 241739 om uw bestelling telefonisch door te geven.

Leveringsdagen

Wij leveren speelgazon graszoden alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Van maandag t/m zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten.

Topgazon: voor de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Het kweken van Speelgazon, van een hoge graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren speelgazon zoden van de hoogste graskwaliteit. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, niet van het aantal te rijden kilometers. Wij leveren door heel Nederland gazon voor een goedkope graszodenprijs.

Google reviews

betalen met ideal
Speelgazon Graszoden
graszoden premium
Premium Speelgazon
graszoden premium plus
Natuur Graszoden
natuur graszoden