Jouw graszoden kopen in Raalte

Voor elke toepassing het beste gras

Of je nu gras voor een siergazon zoekt, of een grasmat waar de kids lekker op kunnen ravotten: voor alle toepassingen hebben we bij Topgazon de juiste grassoorten. En ook als je graszoden in Raalte wil laten bezorgen die op ecologische wijze gekweekt zijn, hebben wij de juiste keuze voor je!

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

Echte Drentse kwaliteit, zonder netten

Kies je voor graszoden van Topgazon, dan kies je altijd voor de beste kwaliteit gras. In Drenthe staan we bekend om de ideale groeiomstandigheden voor grasplanten: wijdse, vrije akkers waar voldoende zon en voeding op komt om je gras goed te laten groeien. We geven de plantjes daarnaast genoeg tijd om goede wortels te ontwikkelen en een mooie, volle mat te gaan vormen. Geen tijdsdruk, geen netten: alles is bij ons puur natuur. En dat merk je!

Compact voor je opgerold

Hoe we jouw graszoden in Raalte krijgen, zonder verdroging of beschadigingen? Daar komt onze ervaring met grasmatten om de hoek kijken. Zodra we de graszoden afsteken, worden ze namelijk opgerold tot compacte grasrollen. Dit beschermt de grasplantjes, en maakt jouw graszoden ook makkelijker te vervoeren. Gestapeld op een pallet kunnen we zo iedere hoeveelheid graszoden bij jou in Raalte afleveren!

Eerste hulp bij gazon aanleggen

Bij Topgazon bezorgen we niet alleen de beste graszoden in Raalte, we helpen je er ook graag een mooi gazon mee aan te leggen. Hoe we dat doen? Door je praktische handleidingen mee te geven, die je stap voor stap door het leggen, bemesten en verticuteren van je gazon heen loodsen. Alles wat je grasmat nodig heeft om prachtig op te gaan bloeien! Volg onze handleidingen dus voor het beste resultaat.

Bekijk onze handleidingen
Ervaringen graszoden in Raalte

Wat vinden onze klanten ervan?

Graszoden kopen in Raalte als professional

Werk jij dagelijks met gras, en zoek je eigenlijk een betrouwbaar adres waar je graszoden kunt kopen in Raalte als zakelijke klant? Ook dan kun je bij Topgazon terecht! Als professional bieden we je zelfs extra scherpe tarieven, en profiteer je van nog meer voordelen. We doen niets liever dan professionals helpen die dezelfde passie voor gras hebben als wij! Meld je direct aan als zakelijke klant en ontdek de voordelen.

Aanmelden als zakelijke klant

Hulp en advies

Heb je een vraag voor één van onze grasexperts, of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over onze verschillende grassoorten, bieden hulp bij het bestellen en helpen je graag met iedere andere vraag die je maar hebt. Onze professionals staan altijd voor je klaar!

Neem contact op