Premium Speelgazon Graszoden

Onze Premium Speelgazon graszoden zijn de perfecte graszoden voor een nieuw, groen grasgazon. Deze graszoden zijn met alle zorg gekweekt door één van Nederlands beste graszodentelers! De Premium graszoden zijn daarnaast ook voller en steviger. Ze hebben namelijk meer grasplantjes per vierkante meter én hebben een beter ontwikkelde wortelstructuur! Zo heeft u een sier- of speelgazon van de allerhoogste graskwaliteit!

Voordelen van Premium graszoden

  • Vollere grasmat (meer grasplantjes per m²)
  • Steviger door goed ontwikkelde wortelstructuur
  • De hoogste graskwaliteit!

Premium graskwaliteit

Onze Premium Speelgazon graszoden zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het verschil met de Speelgazon graszoden zit hem in de wortelstructuur. Omdat de Premium graszoden een langere tijd heeft gekregen om op de kweekvelden te rijpen, is de wortelstructuur beter ontwikkeld, waardoor de graszoden voller én steviger zijn.

De beste kwaliteit door jarenlange ervaring

De premium speelgazon graszoden staan bekent om de hoogste graskwaliteit. Deze A klasse graszoden zijn door Topgazon verkregen door jarenlange ervaring, natuurlijke selectie en de samenstelling van het graszaad. Met als resultaat: een supersterke en mooie grasmat. Betere graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Aan huis geleverd

U kunt na het invullen van het bezorgadres, aangeven of u uw nieuwe graszoden zelf wilt komen ophalen. U kunt er ook voor kiezen om de graszoden met een speciaal graszoden transportbedrijf te laten leveren. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen? Dan vragen wij u om uw bestelling telefonisch door te geven. Ons telefoonnummer is: 0592 241 739.

Bezorgdagen

Wij leveren graszoden premium plus alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Op zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten.

Topgazon: voor de allerhoogste graskwaliteit!

Het kweken van premium graszoden van de hoogste graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren graszoden van de hoogste graskwaliteit. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, en het gebied waar u woont. Wij leveren door heel Nederland graszoden voor een betaalbare prijs.