Bel ons: 0592-241739 info@topgazon.nl

Premium Speelgazon Graszoden

premium plus graszodenPremium Speelgazon graszoden kopen? Dat doet u bij Topgazon graszoden de graszodenspecialist voor een nieuw groen gras gazon. Deze Premium Speelgazon graszoden zijn met alle zorg gekweekt door één van Nederlands beste graszodentelers. Deze graszoden zijn geschikt als speelgazon.

Speelgazon Premium Graszoden

De premium speelgazon graszoden staan bekent om de hoogste graskwaliteit. Deze A klasse graszoden zijn door Topgazon verkregen door jarenlange ervaring, natuurlijke selectie en de samenstelling van het graszaad. Met als resultaat een super sterke en mooie grasmat.

Premium graszoden kopen

De allerbeste graszoden kopen? Onze premium speelgazon graskwaliteit kunt u al afnemen voor een graszodenprijs vanaf € 1,90 per m² (exclusief transport). De hoogste kwaliteit graszoden vallen onder de Premium Speelgazon kwaliteitsklasse. Deze graszoden hebben meer dan een jaar de tijd gehad om te rijpen tot een natuurlijk stevige grasmat. Betere graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Premium graszoden bestellen

Wilt u de allerbeste graszoden bestellen? U kunt na het invullen van het bezorgadres, aangeven of u uw nieuwe graszoden zelf wilt komen ophalen. U kunt er ook voor kiezen om de graszoden met een speciaal graszoden transportbedrijf te laten leveren. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen? Dan vragen wij u om uw bestelling telefonisch door te geven. Ons telefoonnummer is: 0592 241739.

Graszoden bezorgen

Wij leveren graszoden premium plus alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Op zaterdag kunt u uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten.

Beste graszoden kopen doet u bij Topgazon

Het kweken van premium graszoden van de hoogste graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren graszoden van de hoogste graskwaliteit. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, en het gebied waar u woont. Wij leveren door heel Nederland graszoden voor een betaalbare prijs.

Graszoden
product image
Topgazon Graszoden
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Topgazon
Topgazon Graszoden
Graszoden
Premium Speelgazon Graszoden
€ 1,50 p/m²
EUR 1,85 p/m²
Product Availability
Available in Stock