Graszoden Nijmegen

Kies jouw kwaliteit graszoden

Graszoden kopen in Nijmegen en omgeving? Dat doe je slim en voordelig bij Topgazon. Hoewel we niet in de buurt van Nijmegen gevestigd zitten, kunnen we onze topkwaliteit graszoden wel voordelig bij je thuis bezorgen. Zo profiteer je van de voordelen van echt Drents kwaliteitsgras én het gemak van online bestellen! Ontdek onze verschillende soorten graszoden online, en laat je verrassen door onze scherpe prijzen. We leveren je graszoden graag in Nijmegen voor je af!

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

De beste graszoden van Nijmegen en omstreken

Aan aanbieders geen gebrek in de regio Nijmegen. Graszoden kopen in Nijmegen kun je eigenlijk bij iedere kweker, teler of bouwmarkt. De kwaliteit verschilt echter nogal per aanbieder. Zijn deze rollen gekweekt in de volle grond, en is er wel zorgvuldig mee omgesprongen? Je weet het eigenlijk nooit.

Kies je voor gras van Topgazon voor je graszoden in Nijmegen, dan kun je rekenen op 100% topkwaliteit. Van onze Drentse akkers komt niets anders dan oergezond gras, waarmee jij een prachtige groene grasmat kunt aanleggen!

Handzame rollen gras

Hoe wij onze graszoden van onze akkers in Drenthe naar jouw voordeur krijgen, zonder het gras te beschadigen? Jouw graszoden worden in Nijmegen afgeleverd op handige rollen. We steken het gras zorgvuldig af op het juiste moment en rollen het daarna direct op tot compacte rollen. Zo kunnen ze makkelijk op een pallet worden geplaatst en naar jouw huis worden vervoerd!

Makkelijk leggen en onderhouden met onze tips

Al onze handleidingen

Stap 1 is het bestellen van je graszoden. Maar ga je jouw graszoden in Nijmegen aanleggen, dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat aanpakt! Speciaal voor beginnende tuinliefhebbers hebben we bij Topgazon daarom praktische handleidingen opgesteld, waarmee je stap voor stap de belangrijkste klussen op weg naar een groen gazon uitvoert. Ze helpen je bijvoorbeeld je graszoden in Nijmegen te leggen, maar bieden ook hulp bij het verticuteren of bemesten van je nieuwe gazon. Doe er je voordeel mee!

Ervaringen graszoden kopen Nijmegen

Wat zeggen onze klanten over ons?

Als professional graszoden bestellen in Nijmegen

Werk jij als hovenier en wil je de beste graszoden bestellen in Nijmegen? Dan heb je behoefte aan een snelle levering, bestellen op factuur en scherpe prijzen. En dat is precies wat Topgazon je kan bieden! Meld je direct online aan en ontdek onze extra scherpe tarieven voor zakelijke klanten. Ook als professional is graszoden bestellen in Nijmegen het prettigst bij Topgazon!

Aanmelden als zakelijke klant

Meer weten?

Heb je een vraag over onze verschillende soorten graszoden, onze bezorgservice of een ander onderdeel van onze dienstverlening? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We maken graszoden kopen in Nijmegen graag tot een moeiteloze ervaring. Bij Topgazon hebben we oog voor onze klanten!

Neem contact op