Graszoden Nieuw Milligen

Voor welk type gras kies jij?

Wil je graszoden kopen in Nieuw Milligen? Laat jouw gras dan rechtstreeks van de kweker komen en bestel graszoden bij Topgazon. Echt Drents kwaliteitsgras, dat direct in je tuin opbloeit tot een mooie grasmat! Jouw graszoden bezorgen we ook op de Veluwe, in Gelderland of waar dan ook in Nederland: graszoden in Nieuw Milligen bezorgen draaien wij onze hand niet voor om. Ontdek onze scherpe prijzen en onze uitstekende service!

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW
De beste graszoden van Nieuw Milligen

Kies voor kwaliteit

Een nieuwe grasmat aanleggen is iets dat je niet iedere week doet. Als je het goed doet, hoef je er de komende jaren zelfs niet meer mee bezig! Als je graszoden in Nieuw Milligen gaat leggen, doe je er goed aan om voor kwaliteit te kiezen. Gezonde graszoden, die de tijd hebben gekregen om te groeien en ook in jouw tuin een prachtige groene grasmat vormen vanaf de dag waarop ze gelegd worden. En dat is precies wat je koopt bij Topgazon!

Onze zoden hebben extra lang mogen liggen, en worden regelmatig gemaaid en bemest. Alles om jou je grasmat te geven waar je van droomt!

Eenvoudig te leggen

Makkelijk op rol geleverd

Een voordeel van bestellen bij Topgazon is dat we ondertussen ware experts zijn geworden in het vervoeren van gras. Onze graszoden worden vlak voor verzending afgestoken, opgerold tot handzame rollen en op pallets bij je afgeleverd. Dat maakt graszoden afleveren in Nieuw Milligen voor ons ook bijzonder makkelijk! De compacte rollen zijn makkelijk te hanteren en te verplaatsen: praktisch bij de aanleg van jouw gazon. Dat is één van de vele voordelen van Topgazon!

Wij delen onze ervaring en expertise graag met jou

Bekijk onze handleidingen

Als je eenmaal je graszoden in Nieuw Milligen hebt laten bezorgen, moet je natuurlijk wel een idee hebben hoe je ze moet aanplanten. En hoe je vervolgens het beste uit jouw grasmat haalt! Topgazon is niet alleen het beste adres om graszoden te kopen in Nieuw Milligen, we helpen je ook nog eens graag op weg met de aanleg van je gazon.

We hebben verschillende handleidingen voor je online gezet, waarmee je alle klussen rondom je grasmat eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Aanleggen, bemesten, verticuteren: alles wordt stap voor stap uitgelegd!

Reviews graszoden kopen Nieuw Milligen

Wat vinden onze klanten ervan?

Zakelijk graszoden kopen in Nieuw Milligen?

Ben jij als hovenier of groenverzorger dagelijks bezig met graszoden in Nieuw Milligen? Dan willen wij je graag tegemoet komen. We ondersteunen graag mensen die dezelfde passie hebben voor gras als wij! Registreer je vandaag nog als zakelijke klant en ontdek de extra scherpe tarieven en andere voordelen voor professionals. Voortaan is Topgazon jouw vaste leverancier van gezond en voordelig gras!

Aanmelden als zakelijk klant

Stel je vraag aan de expert

Heb je een vraag over de verschillende soorten gras die we verkopen, of heb je een technische vraag over hoe we jouw graszoden in Nieuw Milligen afleveren? Waar je ook over twijfelt: stel je vraag aan één van onze medewerkers. Zij werken al jaren met gras en graszoden kennen geen geheimen meer voor hen. We adviseren je graag!

Neem contact op