Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Graszoden Joure

Vanuit Joure op zoek naar voordelige en kwalitatief hoogstaande graszoden? Topgazon uit het Drentse plaatsje Nooitgedacht kan dit snel aan je leveren! Vanwege de veelzijdigheid verkopen wij onze graszoden aan tuincentra, hoveniers en particulieren. 

Doe mij het beste gras Ik ben milieubewust

Bezorging in Joure

Al zeer voordelig kan je bij ons de graszoden afnemen. Deze kunnen wij door de samenwerking met onze transporteur snel bij jou in Joure bezorgen. Voor 12 uur besteld is dan ook al de volgende dag in huis (in de tuin). 

*Je hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging, we zetten het zo bij je op de stoep. 

Bekijk de bezorgkosten voor Joure

Onze graszoden

Wil je een mooi gazon aanleggen in Joure? Onze graszoden zijn van topkwaliteit en wanneer je ze aanlegt met onze aanlegbemesting, ben je gegarandeerd van een mooi gezond gazon. Ons gras is letterlijk groener dan bij de buren. Wij hebben een “handleiding graszoden leggen” op onze website beschikbaar. Zo kan je in Joure stap voor stap op weg naar de perfecte grasmat. Heb je zelf geen groene vingers en wil je je gazon graag laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben door het hele land goede hoveniers als partner. Zo weet je zeker dat je gazon er straks strak bij ligt.