Kies voor échte Drentse kwaliteit

Echte Drent ben jij natuurlijk net zo trots op de kwaliteit van het Drentse gras als wij. Daar staan we in Drenthe om bekend! Groene akkers vol glooiende pracht. Bij ons op de kwekerij doen we er alles aan om de grasplanten in jouw graszoden alles mee te geven wat ze nodig hebben. Zon, water, de juiste bemesting en vooral: tijd. Zodat ze, zodra we ze afsteken, weer onbezorgd verder kunnen groeien op jouw gazon! Onze graszoden staan in Gasselte vast prachtig in jouw tuin.

Graszoden Gasselte

Welke graszoden passen bij jou?

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

Makkelijk afhalen of laten bezorgen

Als je graszoden wilt kopen in Gasselte, dan heb je bij Topgazon de keus: óf je haalt je graszoden zelf bij ons af, óf je maakt gebruik van onze handige bezorgservice. Kies voor het gemak van thuisbezorgen, of juist van extra voordeel op de aanschafprijs! Hoe je jouw graszoden ook in Gasselte wilt krijgen, ze worden altijd lastminute en met zorg afgestoken van onze akkers en compact opgerold tot handzame grasrollen. Dat maakt vervoeren eigenlijk heel makkelijk!

Meer informatie

Hulp bij jouw graszoden leggen in Gasselte

Als je voor het eerst in je leven met graszoden werkt, heeft dat soms wat uitleg nodig. Geen zorgen: voordat je jouw graszoden in Gasselte gaat leggen, hebben we heel wat materiaal voor je klaarliggen om je mee in te lezen! Onze handleidingen helpen je stap voor stap door de belangrijkste klussen voor een mooi groen gazon: je graszoden leggen, verticuteren en bemesten. En ook voor topkwaliteit gazonmest kun je bij ons terecht!

Bekijk onze handleidingen
Meningen over onze graszoden in Overijssel

Wat vinden onze klanten ervan?

Graszoden kopen in Gasselte voor de zakelijke klant

Ook voor de zakelijke klant heeft de dienstverlening van Topgazon veel voordelen. Werk jij bijna dagelijks met graszoden in Gasselte en omgeving, en ben je op zoek naar een vaste leverancier in de buurt? Schrijf je dan in als zakelijke klant! Dan profiteer je van extra scherpe tarieven en nog vele andere voordelen. Wij helpen mensen met dezelfde passie voor gras als wij graag moeiteloos hun werk te doen!

Zakelijk aanmelden

Stel je vraag aan onze experts

Heb je eerst nog een vraag aan onze experts, voor je jouw graszoden in Gasselte laat bezorgen? Geen enkel probleem! We staan altijd tot je beschikking, wat voor vraag je ook maar hebt. Stuur ons een e-mail of bel ons even op: we adviseren je graag over de juiste graszoden voor jouw gazon in Gasselte, maar we denken ook graag met je mee over de bezorging.

Neem contact op