Graszoden kopen Apeldoorn

Kies de grassoort die bij jou past

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar adres waar je voordelig graszoden kunt kopen in Apeldoorn? Dan zit je helemaal goed bij Topgazon! We zitten weliswaar niet in Apeldoorn gevestigd, maar bezorgen jouw graszoden er wel met alle liefde! Of kom je graszoden afhalen vanuit Apeldoorn: onze kwekerij in Nooitgedacht, Drenthe zit maar eventjes verderop. Kies zelf wat bij je past en plaats je bestelling online, dan zorgen wij dat er binnenkort prachtige groene graszoden voor je klaarstaan!

Meer informatie over de verschillen

Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW

Graszoden bezorgen of afhalen Apeldoorn

Bij Topgazon kun je graszoden kopen in Apeldoorn op de manier die bij jou past. Kies je voor onze snelle en voordelige bezorgservice? Of stap je in de auto, haal je jouw graszoden zelf op en neem je ze mee naar Apeldoorn? Het is helemaal aan jou. Onze kwekerij in Nooitgedacht, Drenthe zit op een dik uur rijden van Apeldoorn, dus kan je hem zelf ook gemakkelijk bezoeken. Graszoden afhalen vanuit Apeldoorn is dus altijd een mogelijkheid. Maar ga je voor gemak, maak dan gebruik van onze bezorgservice en laat je gras bij je thuis bezorgen op het moment dat het jou uitkomt.

Meer over bezorgen en afhalen

Slim op rol verpakt

Graszoden afsteken en vervoeren is een vak apart. Gelukkig hebben wij er dermate ervaring mee dat we precies weten hoe we jouw graszoden veilig in Apeldoorn moeten krijgen, zonder beschadigingen of verdroging! We rollen de graszoden namelijk direct na het afsteken op tot compacte rollen. Dit vervoert wel zo makkelijk, en zorgt er ook nog eens voor dat de plantjes onderweg beschermd blijven. De compacte rollen worden op een pallet bij jou voor de deur gezet, waarna je er direct mee aan de slag kan. En je graszoden afhalen vanuit Apeldoorn kan natuurlijk ook!

Hulp en advies bij aanleg en verzorging

Bij Topgazon maken we graszoden kopen in Apeldoorn graag gemakkelijk en voordelig. Maar onze service stopt niet bij de levering! Online bieden we je graag de ondersteuning die je nodig hebt om een fris, groen gazon aan te leggen. Zo hebben we handleidingen die je helpen bij het leggen van je graszoden, maar ook stap-voor-stap instructies voor het bemesten of verticuteren van je grasmat. Maak er vooral gebruik van als je nog nooit eerder met dit bijltje gehakt hebt!

Naar de handleiding
Ervaringen graszoden kopen Apeldoorn

Wat vinden onze klanten ervan?

Zakelijk graszoden kopen Apeldoorn

Ben jij dagelijks in de weer met gras en graszoden, en ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van topkwaliteit graszoden? Een partner die graszoden kopen in Apeldoorn nóg makkelijker en voordeliger maakt? Dan ben je bij Topgazon aan het juiste adres! Voor onze zakelijke klanten bieden we onder meer inkoopvoordeel en andere services die professionals met groene vingers goed van pas komen. Schrijf je direct in als zakelijke klant en ontdek de voordelen!

Aanmelden als zakelijke klant

Advies over jouw graszoden

Twijfel je welke graszoden het het beste bij jou in Apeldoorn zouden doen? Schroom dan niet en neem gerust contact op met één van onze specialisten. We spreken graag je situatie en je wensen met je door, en kunnen je dan altijd adviseren over de beste keuze. We maken graszoden kopen in Apeldoorn graag tot een moeiteloze en zorgeloze ervaring! Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail, dan helpen we je zo snel mogelijk.

Neem contact op