Speelgazon graszoden

 2,70 incl. BTW

Natuurzoden

 3,40 incl. BTW

Premium Graszoden

 2,90 incl. BTW
graszode

Wil jij graag een vol (speel-)gazon? En wil je daarvoor de beste kwaliteit graszode gebruiken? Dan ben je bij Topgazon aan het juiste adres! Al jarenlang zijn wij vanuit Nooitgedacht dé partner voor graszoden voor particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Met aanschaf van een graszode van Topgazon kies jij bovendien voor een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Fantastische kwaliteit

De graszode van Topgazon is één van de beste soort graszoden die er bestaan. De graszode kan kant-en-klaar in een speelgazon of bijvoorbeeld een sportveld worden aangelegd. Door de speciale graskwekers worden de graszode op kweekvelden gekweekt tot het verwordt tot één stevig en prachtig geheel. Kortom, met de producten van Topgazon maak je altijd de juiste keuze op dit gebied!

Geen plastic netten

Om jou de mooiste graszode te leveren, hebben we bij Topgazon geen plastic netten nodig. Veel kwekers voegen netten toe om je graszode te verstevigen. Wij doen het anders: we geven onze grasplanten de tijd, de ruimte en de aandacht die ze nodig hebben om uit te groeien tot een mooie, stevige grasmat! Zo kunnen we ze na een jaar met een gerust hart afsteken, en weten we zeker dat ze bij jou in de tuin een mooi leven tegemoet gaan.

graszode

Geleverd per m² rollen

Topgazon levert de graszode per m2 in rollen van 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. Op de wereldwijd befaamde Drentse graskweekvelden krijgt de graszode alle tijd om tot een prachtig natuurlijk product te groeien. Hierbij worden de grasvelden op organische wijze onderhouden. Zowel de Premium als de Natuur graszoden die Topgazon aanbiedt zijn geschikt voor speel- of siergazons.

Voordelen graszode aanleg

Wat zijn nu precies de voordelen van het gebruik van graszode en het leggen van grasmatten ten opzichte van gras zaaien? Dat zit zo: Bij de aanleg van een grasveld heb je de keuze tussen het (laten) leggen van graszoden, of het inzaaien van gras door middel van het strooien van graszaden.

Hieronder geven wij een overzicht van de voordelen die graszoden kunnen bieden:
  • Een graszode is eenvoudig gelegd. Door middel van de handleiding die wij op onze website hebben staan, bent u verzekerd van een mooi resultaat.
  • Graszoden geven minder kans op onkruid, doordat deze vanuit zichzelf al vol is gegroeid met grasplantjes. Hierdoor heeft onkruid minder kans gehad om zich ertussen te nestelen.
  • Graszoden geven een veel grotere kans op een gelijkmatig en mooi resultaat. Bij het strooien van graszaad is er de kans dat er zich onregelmatigheden voordoen in het grasperk. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld hongerige vogels die het zaad opeten het resultaat bederven.
  • Graszoden zijn na het leggen veel sneller te betreden.
  • Binnen drie weken kan het gazon al volledig benut worden.

Bij het strooien van graszaad moet rekening gehouden worden met een periode van drie maanden.

Voordelig én kwaliteit

Voor een fantastische graszode ben je dus bij Topgazon aan het juiste adres. Bovendien ben je erg voordelig uit, wanneer je besluit bij ons een graszode te kopen. Doordat dit gecombineerd wordt met een hoge mate van kwaliteit, profiteer je ook nog eens van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! En heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op