Uitverkoop graszoden; Ben je op zoek naar graszoden en alles voor het onderhouden van je gazon? Topgazon biedt het aan tegen uitverkoopprijzen. Door de voordelige prijzen verkopen wij onze producten aan vele verschillende afnemers in binnen- en buitenland.

De graszoden die wij verkopen zijn ambachtelijk gekweekt. Dat wil zeggen: zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Zo kun je bij ons altijd de mooiste natuurlijk stevige graszoden afnemen. Door onze lage prijzen, lijkt het alsof ze altijd in de uitverkoop zijn! Hierdoor kun je bij ons voordelig kwaliteit graszoden afnemen, die zowel geschikt zijn voor sier- als speelgazons. Deze leveren wij in rollen van 2,5 meter lengte bij 0,4 meter breedte aan, zodat je deze (eventueel met behulp van onze handleiding graszoden leggen) eenvoudig zelf kunt aanleggen.

Ben je benieuwd geworden naar ons volledige productaanbod tegen prijzen zoals die elders alleen in de uitverkoop zijn? Neem snel een kijkje in onze online winkel!

Ga naar de webshop

Uitverkoop graszoden

Naast uitverkoopprijzen kun je rekenen op complete service bij onze graszoden. Hoewel wij graszoden tegen uitverkoopprijzen aanbieden, vinden wij het erg belangrijk een uitgebreide gratis service te leveren. Zo kun je optimaal genieten van onze producten! Met onze kwaliteitsproducten tegen uitverkoopprijzen en service leveren wij al tien jaar een bijdrage aan de uitstekende reputatie van Drents gras wereldwijd. 

 

uitverkoop graszoden

Graszoden uitverkoop

 

Wil je goed op de hoogte blijven van het nieuws over onze graszoden uitverkoop, of onderhoudsproducten? Volg ons op Twitter, Facebook of blijf het nieuws op in onze graszoden webshop volgen! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste acties, uitverkoop en nieuwtjes!