Je kunt op veel verschillende plaatsen online graszoden kopen. Dit maakt het lastig een goed overzicht te krijgen van de verschillende prijzen en de geleverde kwaliteit. Bovendien is het lastig om te achterhalen wat de bijbehorende service is wanneer je online graszoden koopt.

Topgazon brengt hier verandering in door transparant te zijn over de kosten, de kwaliteit en de geleverde (gratis) service. Zo weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent! In onze online shop staan de diverse producten beschreven die wij aanbieden tegen scherpe prijzen. Neem eens een kijkje!

Ga naar de webshop

 

Verschillende soorten graszoden

De graszoden die wij online verkopen zijn te onderscheiden in de Speelgazon en de Natuurzoden klasse. Beide graszoden worden met de uiterste zorg gekweekt en onderhouden en zijn geschikt voor het aanleggen van een speel- of siergazon.

Wij onderhouden de graszoden die wij online te koop aanbieden op organische wijze. Zo kweken wij nog op ambachtelijke wijze de hoogste kwaliteit graszoden. Het verschil tussen beide graszoden zit hem in de tijd die deze bij ons hebben gehad om te rijpen. De Premium klasse graszoden bezit doordat deze (meer dan een jaar) gerijpt heeft meer grasplantjes per vierkante meter en is steviger en voller.

Lees meer over Premium Speelgazon >
Lees meer over Natuurzoden >

online graszoden kopen

Graszoden online bestellen

In onze webshop bestel je eenvoudig online graszoden. Wij leggen de graszoden per vierkante meter in rollen van 250 centimeter lengte en 40 centimeter breedte klaar om af te halen óf bezorgen ze bij je thuis. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven, we kunnen de pallets gewoon op de stoep afleveren.

Lees meer over de bezorging >

Gazonmest online bestellen

Om de graszoden in goede conditie te houden, levert Topgazon online ook organische plantenvoeding. Zo kun je het hele jaar door de graszoden prachtig groen en gezond houden! Neem een kijkje in onze online winkel en laat deze producten eenvoudig mee bezorgen met uw bestelling graszoden.

Ga naar gazonmest