Gras bestellen

gras bestellenGras bestellen, het beste gras kunt u eenvoudig online bestellen bij een graskweker. Topgazon uit het Drentse Nooitgedacht (nabij Assen) verkoopt al 10 jaar gras via de webshop aan klanten over de hele wereld. In deze shop kunt u naast gras ook alles voor het onderhoud van uw gazon bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Het gras dat u bij ons kunt bestellen, krijgt alle tijd om uit te groeien tot een volle en stevige grasmat, doordat het lang ligt op onze kweekvelden. Hierbij houden wij rekening met het milieu door alles op organische wijze te onderhouden. Zowel het Speelgazon als Premium en Natuur gras dat wij verkopen is van de allerhoogste kwaliteit. De Premium en de Natuur graszoden zijn echter nog steviger doordat het langer dan een jaar op onze kweekvelden heeft gelegen.

Gras bestellen is eenvoudig doordat wij een online berekeningstool hebben die voor u eenvoudig de kosten van het gras en de bezorgkosten berekenen. Wilt u van te voren uw grond laten analyseren? Dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een grondmonster naar ons opsturen, die wij op basis van onze producten analyseren en hier rapport over uitbrengen. Zo weet u zeker dat het door u bestelde gras lange tijd kan groeien. Veilig en voordelig gras en onderhoudsproducten bestellen in de Topgazon webshop. Gras bestellen in onze online webshop is veilig, doordat wij gebruik maken van iDeal als betalingssysteem en daarnaast goed de status van de bestelling kan worden bijgehouden door middel van een track en trace systeem. U krijgt het bestelde gras in rollen van 2,5 meter lang en 40 centimeter breed, die u zodoende gemakkelijk in uw tuin kunt (laten) leggen. Een eenvoudige handleiding hiervoor hebben wij op onze website www.topgazon.nl beschikbaar gesteld. Wilt u gras onderhoudsproducten bestellen? Geen enkel probleem! Deze zijn ook beschikbaar in onze Topgazon webshop. Zo hebben wij een eigen lijn organische gazon bemesting die uitstekend geschikt is om uw gazon in optimale conditie te brengen.

Gras bestellen: zelf ophalen of laten bezorgen

Wanneer u vlakbij het Drentse Nooitgedacht woont en u beschikt over geschikt vervoer, dan kunt u er voor kiezen om uw gras zelf af te halen. In alle andere gevallen kunt u het beste gebruik maken van onze bezorgservice. De nieuwe graszoden bestellen is nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest! Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening, neem dan contact met onze klantenservice op.