Gazonmest

Voor de perfecte voeding van uw gazon bieden wij je ons gazonmest aan. In samenwerking met onze partners hebben wij namelijk een eigen lijn organische plantenvoeding tot stand gebracht die uitstekend geschikt is voor de bemesting van jouw gazon! 

Door de verschillende soorten en doeleinden zit er voor iedere situatie een juiste mest bij. En dat allemaal op een natuurvriendelijke en milieubewuste manier! Kies ook voor onze graszoden aanlegbemesting en wees voorzien van een alles-in-één mest voor jouw gazon.

Direct bestellen

Voordelen van onze gazonmest

Onze gazonmest kent meerdere, bekende voordelen. Zo is één emmer mest genoeg voor maar liefst 80m². Opgesomd zien de voordelen er als volgt uit. Het gaat bij gazonmest van Topgazon om:

Organische meststoffen

De organische meststoffen bestaan uit de beste bestanddelen, waaronder:

  • Een unieke mix van gefermenteerde mestsoorten algen en zeewier
  • Een hoogwaardige natuurlijke kalkbron
  • Een aantal andere organische bestanddelen

Deze samenstelling zorgt ervoor dat de bemesting beter en sneller door jouw gazon wordt opgenomen dan andere natuurlijke meststoffen. Andere natuurlijke meststoffen bestaan bijvoorbeeld uit diermeel, verenmeel of beendermeel, wat minder goed en effectief wordt opgenomen. Kies daarom voor de gazonmest van Topgazon!

meststoffen

Enkelvoudige en ongemengde bestanddelen

Bij Topgazon kunnen we je ook enkelvoudige en ongemengde bestanddelen leveren. Hierdoor kun je onder alle omstandigheden jouw gazon de juiste vorm bemesting toedienen. Natuurlijke kringloop die in stand wordt gehouden door de organische bemesting van jouw gazon, aldus.

Bekijken

Natuurlijke kringloop

Door het toedienen van de bemesting aan jouw gazon, houd je de natuurlijke kringloop van de voedingsstoffen in stand. Aanvulling van voedingsstoffen is van belang, aangezien door het maaien en het afvoeren van maaisel voedingsstoffen uit de grond worden onttrokken die aangevuld dienen te worden.

Wij raden in het groeiseizoen dan ook éénmaal in de tien weken het toedienen van meststoffen op jouw gazon aan om jouw grasveld in optimale conditie te houden. En daarvoor is de gazonmest zoals wij die aanbieden dus optimaal geschikt. Heb je nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op