gazon onderhoudenGazon onderhouden: Is tijdens het aanleggen van belang. Er komen vele zaken kijken bij gazon onderhouden. Wanneer u een gazon wilt dat gemakkelijk te onderhouden is, is het erg van belang hier al rekening mee te houden bij de aanleg. Hier kunt u gemakkelijk voor zorgen door bijvoorbeeld het gazon op een goede manier in uw tuin te plaatsen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat bomen en struiken zoveel mogelijk om het grasperk heen te zetten. Mocht u toch begroeiing op uw gazon willen, dan is het voor het onderhoud belangrijk om dit zoveel mogelijk in ‘eilanden’, waar meerdere planten/struiken bij elkaar groeien, te plaatsen. Dit zal u bij het onderhoud van uw gazon (voornamelijk het maaien) veel moeite besparen.

Gazon bodem

Gazon onderhoud: pH bodemtest kosteloos en vrijblijvend bij Topgazon. Het is van belang om voordat u uw gazon aanlegt, te bepalen wat de bodemgesteldheid is. Naast het verwijderen van puin en onkruid uit de onderlaag en het los maken van de grond, is het daarom belangrijk een bodemtest uit te voeren. U kunt hiervoor gratis en vrijblijvend een grondmonster naar Topgazon sturen. Wij zullen het op basis van onze organische plantenvoeding en organische gazonkalk analyseren en u een bemestingsadvies geven. Hierdoor kunt u het latere onderhoud van uw gazon gemakkelijker maken doordat door de ideale bodemgesteldheid onkruid minder de kans krijgt.

Top gazon onderhouden

Topgazon biedt alles voor het onderhoud van uw gazon. Heeft u eenmaal uw gazon liggen, dan is het onderhoud erg van belang om uw grasveld jarenlang mooi te houden. Topgazon biedt u alles aan om dit te kunnen bewerkstelligen: van organische plantenvoeding tot organische gazonkalk. Neem een kijkje in onze online gazon shop op voor alle benodigdheden voor het onderhoud van uw gazon. Onze producten worden snel en eenvoudig aan klanten uit de Benelux en ver daarbuiten geleverd, vaak in combinatie met onze Premium en Premium+ en Natuur graszoden. Heeft u vragen over het onderhoud van uw gazon of over onze producten dan kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag bij met advies!