gazon bemestingGazon bemesting; het is van belang om regelmatig uw gazon te bemesten. Door het toedienen van plantenvoeding houdt u namelijk uw grasmat mooi diepgroen en onkruidvrij en blijft het beter belastbaar. Een bij uitstek geschikt moment om uw gazon te bemesten is voor de aanleg. U kunt Topgazon hiervoor gratis en vrijblijvend een grondmonster toesturen waarna wij het op basis van onze plantenvoedingslijn en gazonkalk analyseren. Zo weet u hoe u voor de aanleg van uw gazon het best kunt bemesten of bekalken. Nadat het gazon gelegd is, is het echter ook belangrijk om regelmatig te bemesten met plantenvoeding.

Gazon bemesting

De plantenvoeding, die Topgazon aanbiedt in vier verschillende varianten, dienen in het groeiseizoen ongeveer eens in de tien weken toegediend te worden. Gazonmest is: organische plantenvoeding om uw gazon optimaal te bemesten Topgazon een 100% natuurlijke plantenvoeding ontwikkeld, waarmee u uw gazon optimaal kunt bemesten. In vergelijking met andere organische plantenvoeding is het samengesteld uit stoffen die een snellere en betere afgifte garanderen. Dit komt door de deskundige samenstelling van voedingsstoffen die zijn geselecteerd voor deze gazon bemesting.

Gazon bemesting kopen

Topgazon biedt vier verschillende vormen organische plantenvoeding aan, zodat u in elke situatie uw gazon optimaal kunt bemesten. Wij bieden de organische bemesting in afsluitbare emmers van 4 en 8 kilo en zakken van 15 kilo aan.
  •  Basismest emmer 4 kg € 9,25 – emmer 8 kg € 12,95 – zak 15 kg € 15,-
  • Graszodenmest emmer 4 kg € 11,95 – emmer 8 kg € 17,95 – zak 15 kg € 20,-
  • Gazonmest emmer 4 kg € 11,95 – emmer 8 kg € 17,95 – zak 15 kg € 20,-
  • Gazonherstel emmer 4 kg € 12,95 – emmer 8 kg € 19,95 – zak 15 kg € 30,-
Gazon bemesten, bekalken, ophogen of graszoden aan (laten) leggen? Topgazon levert het! Naast de organische plantenvoeding om uw gazon mee te bemesten, levert Topgazon ook gazonkalk. Bovendien bent u ook voor graszoden van Premium en Premium+ en Natuurzoden kwaliteit bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje in de Topgazon gazon webshop om al onze aanbiedingen te bekijken. Heeft u vragen over het bemesten van uw gazon of over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice op. Wij staan u graag te woord!